Nejprodávanější tituly - leden 2021
psychologie

Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
psychologie
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Nadání a nadaní - 20%
Problematika nadání je po řadu let zkoumána nejen v psychologii a pedagogice, ale zajímají se o ni i další obory. V současné době se toto téma stalo velmi aktuálním a v souvislosti se změnami ve školství mu věnuje stále větší pozornost i široká veřejnost.
psychologie
Ukázky

Nadání a nadaní

271 Kč
217 Kč
Praktická komunikace pro každý den - 20%
(1x)
"Každý den se setkáváme s lidmi. Jednáme s nimi. Hovoříme s nimi. Nasloucháme jim. Domlouváme se s nimi. Přicházíme s nimi do přátelského kontaktu, ale též do sporů a konfliktů. Každý den se snažíme o porozumění. ...
psychologie
Ukázky

Praktická komunikace pro každý den

144 Kč
115 Kč
Psychologie moudrosti a dobrého života - 20%
Kniha Psychologie moudrosti a dobrého života vám pomůže orientovat se v tom, co po tisíciletí bylo na světě k problematice dobrého a moudrého života ve všelijak těžkých životních situacích zjištěno a napsáno.
psychologie
Ukázky

Psychologie moudrosti a dobrého života

169 Kč
135 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
psychologie
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Rodinná terapie - 20%
Doplněné a přepracované vydání úspěšné knihy propojuje výklad teorie s praktickými ukázkami rodinných příběhů a terapeutických problémů. Cílem je vysvětlit aplikaci teorie v konkrétních situacích.
psychologie
Ukázky

Rodinná terapie

339 Kč
271 Kč
Dívčí a chlapecká identita - 20%
Problematika dívčí a chlapecké identity je jedním z nejaktuálnějších témat na hranici sociální a vývojové psychologie a psychologie osobnosti.
psychologie
Ukázky

Dívčí a chlapecká identita

339 Kč
271 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
psychologie

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Probouzení zranitelnosti - 11%
(3x)
V knize Probouzení zranitelnosti americký psychiatr a žák Mistra Osha Krishnananda spolu se svojí partnerkou Amanou Trobe popisují, jak jsou náš život a naše vztahy ovlivňovány naším vnitřním dítětem.
psychologie

Probouzení zranitelnosti

306 Kč
272 Kč
Řeč těla - 11%
(1x)
Aktualizované a podstatně rozšířené vydání světově úspěšné knihy o neverbální projevech a komunikaci.
psychologie

Řeč těla

357 Kč
318 Kč
Zobrazuji 451 - 460 z 477 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 > >>