Nejprodávanější tituly - leden 2021
psychologie

Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
psychologie
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Základy klinické adiktologie - 20%
Adiktologie je multidisciplinární obor, který se zaměřuje na prevenci, léčbu a výzkum užívání návykových látek a jiných forem potenciálně závislostního chování, jejich dopadů na jedince a na společnost.
psychologie
Ukázky

Základy klinické adiktologie

441 Kč
353 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
psychologie
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
psychologie
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Ekonomická psychologie - 20%
Ojedinělá publikace na našem trhu je pokusem o přemostění ekonomie a psychologie, disciplín, které se dlouho vyvíjely odděleně. Obzvláště v českém kontextu může být zahájením nové etapy. Autor se v průsečíku těchto vědních oborů pohybuje dlouhodobě.
psychologie
Ukázky

Ekonomická psychologie

254 Kč
203 Kč
Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích - 20%
Máte pocit, že neustále narážíte doma na konflikty? Nevíte jak řešit některé vyhraněné situace? Jak si poradit s problémy? Právě pro vás je určena kniha Eriky Matějkové. Naučí vás jednat s vašimi nejbližším.
psychologie
Ukázky

Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích

157 Kč
126 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
psychologie
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Muž nebo žena? - 11%
(2x)
Další kniha renomované autorky Zdeňky Jordánové.
psychologie

Muž nebo žena?

252 Kč
224 Kč
Předrozvodové a rozvodové poradenství - 20%
Ojedinělá publikace volně navazuje na knihu Manželské a rodinné poradenství. Propojením pohledů rodinného psychologa a právníka poskytuje množství informací nezbytných při řešení krizové, rozvodové situace.
psychologie
Ukázky

Předrozvodové a rozvodové poradenství

186 Kč
149 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
psychologie
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Zobrazuji 461 - 470 z 477 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 > >>