Nejprodávanější tituly - leden 2021
naučné

Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
naučné

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Hledej barvy! - Bublinky - 11%
Kohout spustí kokrhání ráno, raníčko, jen co začne vycházet sluníčko. Umíš si vybrat správnou barvu ze dvou a doplnit samolepky do obrázku? Velryba přátelská je přeci, to ví všichni – i mořští šneci.
naučné

Hledej barvy! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
naučné

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
naučné
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

naučné
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Atlas sopek - 11%
(1x)
Sopky rozpálené aktivní i ty, které odpočívají letitým spánkem odjakživa vzbuzovaly hrůzu lidí, ale také je inspirovaly k řadě otázek.
naučné
Ukázky

Atlas sopek

269 Kč
239 Kč
Farma která nás živí
Sleduj v průběhu celého roku život na farmě. Poznej činnosti, které je potřeba na rodinné farmě dělat, různá zvířata, plodiny, stroje.
naučné

Farma která nás živí

134 Kč
Jak se dělá umění - 11%
Kniha pro malé čtenáře, která vám krok za krokem vysvětlí, jak se dělá umění.
naučné

Jak se dělá umění

314 Kč
279 Kč
Kabrňáci - 11%
Prosíme o pozornost! Napněte uši, zbystřete zrak – rozdělují se ocenění. Poputují do nejrůznějších koutů světa mezi nejrozličnější živočichy.
naučné

Kabrňáci

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 133 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>