Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
fotografie

Jaromír Funke - Mezi konstrukcí a emocí
(4x)
Jde o první velkou monografii světově proslulého fotografa. Kniha přibližuje především logiku utváření a proměn Funkeho tvorby, zasazuje Funkeho dílo do kontextu evropské avantgardní fotografie a kultury.
fotografie
Ukázky

Jaromír Funke - Mezi konstrukcí a emocí

1 166 Kč
Pohledy z okna mého bytu / Views from the Window of my Flat - 11%
(1x)
V rozsáhlém časosběrném projektu Pohledy z okna mého bytu (1981-2003) vytvořil fotograf a galerista Jiří Hanke jeden z legendárních souborů české fotografie.
fotografie
Ukázky

Pohledy z okna mého bytu / Views from the Window of my Flat

531 Kč
472 Kč
Vnitřní okruh v současné české fotografii
(1x)
Kniha Vnitřní okruh v současné české fotografii, představuje výraznou část naší současné fotografické tvorby s tématy a motivy autorské sebereflexe, introspekce, intimity, rodiny, nejbližších lidí a věcí.
fotografie

Vnitřní okruh v současné české fotografii

495 Kč
Psáno na obrazy hřbitovů
(1x)
Unikátní knižní projekt, kombinující fotografické obrazy výtvarnice a básnířky Petry Růžičkové s funerálně-mysteriózní tematikou s básnickými texty, inspirovanými danými fotografiemi, českých básníků: Jany Štroblové, Vladimíra Křivánka a Jana Suka.
fotografie

Psáno na obrazy hřbitovů

89 Kč
Saint Vitus´s Cathedral - 6%
Další v řadě knižních vydání fotografických cyklů Josefa Sudka přináší unikátní svazek fotografií Svatovítské katedrály z dvacátých let, o jejichž knižní vydání autor neúspěšně usiloval po celý svůj život.
fotografie

Saint Vitus´s Cathedral

637 Kč
599 Kč
The Falling Kingdom - 11%
(2x)
Soumrak království nás ve formě černobílých fotografií švédského fotografa přivádí do země, která se v mnoha ohledech mění - do Nepálu.
fotografie

The Falling Kingdom

89 Kč
79 Kč
Portraits - 6%
(1x)
Druhý svazek fotografických cyklů obsahuje Sudkovu portrétní tvorbu. Anglické vydání.
fotografie

Portraits

637 Kč
599 Kč
Louny - 11%
(1x)
Unikátní soubor fotografií Loun a jejich okolí pořídil jeden z nejvýznamnějších českých fotografů Jaromír Funke na počátku čtyřicátých let, kdy byly vystaveny na lounské radnici.
fotografie

Louny

349 Kč
310 Kč
Eva Davidová - 11%
(1x)
Etnografka, socioložka a historička umění Eva Davidová (* 1932) patří mezi zakladatele české romistiky. Fotografie každodenního života Romů z let 1956–95, publikované v přítomné knize, jsou uměleckým dokumentem cesty, kterou Romové za tu dobu prošli.
fotografie

Eva Davidová

300 Kč
266 Kč
Alois Nožička
(1x)
Publikace se zabývá prvním desetiletím tvorby Aloise Nožičky, který i ve světovém srovnání patří k nejoriginálnějším výtvarníkům druhé poloviny 20. století vyjadřujících se výhradně fotograficky.
fotografie

Alois Nožička

62 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 112 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>