Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
romantika

Život zn. Hygge - 20%
(2x)
Román, který působí jako vřelé, přátelské objetí... čisté hygge.
romantika
Ukázky

Život zn. Hygge

198 Kč
158 Kč
Božský bastard - 20%
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
158 Kč
Cizinec v náručí - 20%
Byla to otázka důvěry… Když se probrala v nemocnici, nevěděla, jak se jmenuje, co se jí stalo… a kdo je ten muž! Muž, který ji přitahoval…, muž, který tvrdil, že je její manžel! Pietro dostal možnost napravit to, co pokazil.
romantika
Ukázky

Cizinec v náručí

69 Kč
55 Kč
Hon na Cassandru - 20%
(4x)
Železniční magnát Tom Severin je dost bohatý a mocný, aby si mohl splnit každé přání hned, jak ho napadne. Stačí říct a má všechno – nebo každého – co si zamane.
romantika
Ukázky

Hon na Cassandru

199 Kč
159 Kč
Nepolepšitelný sukničkář - 20%
(1x)
Molly Morganová se po tragických zkušenostech s vlastním manželstvím snaží pomáhat ohroženým mladým ženám a založí pro ně Dům naděje. Tam se dívky připravují pro praktický život, aby se později mohly postavit na vlastní nohy.
romantika
Ukázky

Nepolepšitelný sukničkář

109 Kč
87 Kč
Noc na rozloučenou - 20%
(1x)
Hadley se sejde na sestřině zásnubní oslavě se svým bývalým milencem Mauriciem Velasquezem a okamžitě v nich opět vzplane žádost. Z poslední divoké noci na rozloučenou se však vyklube druhá šance…
romantika
Ukázky

Noc na rozloučenou

69 Kč
55 Kč
Obětavý lord Bened - 20%
(2x)
V romanticko-historizujícím románu známé a oblíbené autorky ožívají dvě výrazné postavy někdejšího pestrého klanového života na skotské Vysočině.
romantika
Ukázky

Obětavý lord Bened

179 Kč
143 Kč
Pláž v Chorvatsku - 20%
(5x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
romantika
Ukázky

Pláž v Chorvatsku

339 Kč
271 Kč
Pomýlená dědička - 20%
(1x)
Těžko říci, kdo byl více vyveden z míry. Jestli Alissandru, když zjistil, že jeho bratr odkázal svůj dům a veškerý majetek své švagrové, nebo Isla, když se od Alissandrua dozvěděla, že se náhle stala velmi, ale velmi bohatou…
romantika
Ukázky

Pomýlená dědička

69 Kč
55 Kč
S pozdravem Carter - 20%
(1x)
Jsou kamarádi. Jenom kamarádi. Opravdu. Arizona je pouze Carterova nejlepší kamarádka. Je jeho nejlepší kamarádka už od čtvrté třídy, přestože se tehdy nesnášeli.
romantika
Ukázky

S pozdravem Carter

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 248 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 25 > >>