Nejprodávanější tituly - leden 2021
osobnosti sportu

Pavel Srniček Vlastními slovy
Pavel Srniček byl borec. Borec v nejlepším smyslu slova. Jako kluk vyrůstal ve velmi složitých sociálních podmínkách, ale možná právě těžké chvíle z dětství z něj udělaly silného a férového chlapa.
osobnosti sportu

Pavel Srniček Vlastními slovy

89 Kč
Souška - 20%
(1x)
Příběh nejlepší českého hokejového obránce všech dob – bojovníka, který nechával na ledě srdce. Druhé, doplněné vydání.
osobnosti sportu
Ukázky

Souška

149 Kč
119 Kč
Zuzana Hejnová: rychlá holka

Nadaná atletka z Liberce. Nezdolná bojovnice. Rozená vítězka a zároveň skromná dívka. Nadaná atletka, která vždycky věděla, že talent je jenom odrazovým můstkem a sám o sobě ji na vrchol nevystřelí.

osobnosti sportu

Zuzana Hejnová: rychlá holka

62 Kč
Josef Masopust
Publikace přináší první ucelený pohled na život a kariéru legendy našeho fotbalu Josefa Masopusta. Je reprezentativním obrazovým dokumentem založeném na dobových fotografiích, z nichž mnohé nebyly dosud nikdy publikovány.
osobnosti sportu

Josef Masopust

90 Kč
Na dokluzu aneb stále s Blaníkem - 11%
Kniha Na dokluzu je dalším dílem známeho plachtaře a instruktora létání Karla Doudy. Navazuje na úspěšnou knihu Plachtařský sklerotikon. Vtipné i poučné povídky ze sportovního létání pobaví určitě nejen letce.
osobnosti sportu

Na dokluzu aneb stále s Blaníkem

225 Kč
200 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
osobnosti sportu
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Nešťastná fotbalová legenda - 20%
Knížka o životní a sportovní dráze vynikajícího čs. fotbalisty Ladislava Přády, jemuž v Jižní Americe přezdívali Bílý Pelé, a který svůj mimořádný sportovní talent a slibnou kariéru během několika let utopil v alkoholu.
osobnosti sportu

Nešťastná fotbalová legenda

220 Kč
176 Kč
Vrcholoví šachisté a sovětská společnost - 20%
Čtenář se v knize například dozví, co znamenal "formalismus v šachové skladbě" nebo jak se údajně liší "židovský a árijský šach". A také to, že Botvinnik využíval své nezpochybnitelné autority nejen k vlastnímu prospěchu.
osobnosti sportu
Ukázky

Vrcholoví šachisté a sovětská společnost

99 Kč
79 Kč
Horolezec Leopold Sulovský - 11%
Otevřená výpověď prvního Čecha na nejvyšší hoře světa Mount Everestu, člověka, který vystoupil na další dva osmitisícové vrcholy a sedm sedmitisícových v nejvyšších pohořích světa.
osobnosti sportu

Horolezec Leopold Sulovský

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 49 položek
<< < 1 .. 3 4 5