Nejprodávanější tituly - leden 2021
osobnosti sportu

Můj život - 11%
Jeden z nejlepších světových fotbalových brankářů Petr Čech se rozhodl poutavou formou sepsat část své autobiografie – a to dobu od svých sportovních začátků až po přestup do Sparty.
osobnosti sportu

Můj život

269 Kč
239 Kč
Tary: příběh parkouristy - 11%
Staň se parkouristou a poznej nevšední životní příběh známého youtubera Taryho!
osobnosti sportu

Tary: příběh parkouristy

314 Kč
279 Kč
Temnotou po Velké čínské zdi
(1x)
Zápisky nevidomého běžce Ondřeje Zmeškala z cesty do Číny, která proběhla v květnu 2016 a která vyvrcholila absolvováním maratonu na Velké Čínské zdi.
osobnosti sportu

Temnotou po Velké čínské zdi

161 Kč
Základy ultramaratonského tréninku - 11%

Až doposud ultramaratonský běh trpěl nedostatkem ověřitelných a obecně platných informací překračujících rámec individuálních zkušeností jednotlivých závodníků, které by byly uplatnitelné v tréninkových programech.

osobnosti sportu

Základy ultramaratonského tréninku

332 Kč
295 Kč
Zlatý podraz - 11%
Celá kniha je obrazovým dokumentem z přípravy a natáčení celovečerního filmu Radima Špačka o lásce, přátelství a naději Zlatý podraz.
osobnosti sportu

Zlatý podraz

269 Kč
239 Kč
Železné ambice - 11%
Bývalý mistr světa v těžké váze a autor životopisných bestsellerů přinášejí detailní pohled na život a lekce Cuse D’Amata, legendárního boxerského trenéra a náhradního otce Mika Tysona.
osobnosti sportu

Železné ambice

404 Kč
359 Kč
Autoportrét
Biografie a 102 Čigorinových partií, z nichž 99 je s Čigorinovými vlastními komentáři. Obsahuje také výběr z Čigorinových článků. Knihu sestavil Antoní Čížek.
osobnosti sportu

Autoportrét

269 Kč
Kam dolétne sokol - 11%
Jméno Zdeňka Hrubého, bývalého předsedy ČHS a špičkového horolezce není třeba dlouze představovat. Na svém kontě má řadu mimořádných horolezeckých výstupů a také osm osmitisícových vrcholů.
osobnosti sportu

Kam dolétne sokol

351 Kč
312 Kč
Souhvězdí Sparta - 11%
Zbrusu nová kniha o největších osobnostech sparťanské hokejové historie. Autor o legendách klubu sesbíral materiál od bývalých spoluhráčů, díky tomu získává kniha unikátní vhled do jejich životů a představuje slavné hokejisty výjimečně poutavě...
osobnosti sportu

Souhvězdí Sparta

242 Kč
215 Kč
Vlastimil Petržela: Vzlety a pády
Byl feťák a gambler. Ještě před tím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu.
osobnosti sportu

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

89 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>