Nejprodávanější tituly - leden 2021
medicína

Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory - 11%
Po více než 15 letech se dostává čtenářům do rukou komplexní publikace týkající se základního medicínského oboru, a zaplňuje tak bílé místo na našem knižním trhu. Kniha je sepsána lékaři, odborníky, kteří se podílejí na výuce nelékařských zdravotnick
medicína

Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory

404 Kč
359 Kč
Úvod do gerontologie - 20%
Učebnice Úvod od gerontologie se tematicky zaměřuje na aspekty stárnutí a stáří v co nejširším kontextu, ale především na podporu zdraví ve stáří, zdravé stárnutí a zdravotní politiku.
medicína
Ukázky

Úvod do gerontologie

130 Kč
104 Kč
Lymfatické masáže - 11%
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
medicína

Lymfatické masáže

197 Kč
175 Kč
Pouť od mozku k duši - 20%
Teorie lidského vědomí jednoho z nejoriginálnějších neurovědců současnosti přináší průlomové informace ohledně podstaty vědomí a jeho původu. Jak ale takto náročné vědecké poznání zprostředkovat laické veřejnosti?
medicína
Ukázky

Pouť od mozku k duši

250 Kč
200 Kč
Dějiny medicíny - 20%
(3x)
Mimořádné dílo Roye Portera, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity ...
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

500 Kč
400 Kč
Psychologie 1. díl - 11%
Učebnice jako jediná na trhu se zaměřuje přímo na potřeby žáků studujících obor sociální činnost. V prvním díle je žákům předkládána problematika obecné a vývojové psychologie se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 1. díl

242 Kč
215 Kč
Úvod do psychologie osobnosti - 14%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
medicína

Úvod do psychologie osobnosti

427 Kč
367 Kč
Výživa v geriatrii a gerontologii - 11%
Senioři tvoří v klinické péči nadpoloviční většinu pacientské populace a jejich počet celosvětově progresivně roste. S narůstajícím počtem geriatrických pacientů se zvyšuje i prevalence nutričních poruch pro stáří typických..
medicína

Výživa v geriatrii a gerontologii

234 Kč
208 Kč
Hypnoporod - 11%
Mnoho nastávajících matek se těší na děťátko, ale zároveň mají obavy z porodu, bojí se bolesti a nepříjemností s ním spojených.
medicína

Hypnoporod

269 Kč
239 Kč
Omluvy, které zařveš, se nepočítají - 11%
(1x)
Pět let poté, co se David oženil s Kristen, láskou svého života, zjistili, že má Aspergerův syndrom. Diagnóza objasnila, proč se David někdy chová divně.
medicína

Omluvy, které zařveš, se nepočítají

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 302 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 31 > >>