Nejprodávanější tituly - leden 2021
sociologie

Marienthal - 11%
Nezaměstnanost je naléhavým problémem dnešní doby. Má sociální, ekonomické, psychologické i zdravotní důsledky. Kniha prezentuje první velký výzkum k tomuto tématu.
sociologie

Marienthal

235 Kč
209 Kč
Narace a (živá) realita - 11%
Publikace je výzkumným výstupem autorů, jejichž centrem badatelského zájmu byla problematika narace.
sociologie

Narace a (živá) realita

117 Kč
104 Kč
Nezaměstnanost - 20%
Publikace přibližuje práci, zaměstnanost a ztrátu práce v jejich širším antropologickém, sociálním a ekonomickém kontextu.
sociologie
Ukázky

Nezaměstnanost

280 Kč
224 Kč
Ošetřovatelství v geriatrii
Nástroje hodnocení kognice, interakce, sebepéče, výživy, bolesti, soběstačnosti a podpora smysluplnosti jsou hlavními tématy této publikace.
sociologie

Ošetřovatelství v geriatrii

134 Kč
Sociální politika - 11%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
sociologie

Sociální politika

224 Kč
199 Kč
Sociologie - 2%
(2x)
Elementární učební text, ve kterém autor definuje klíčová sociologická témata. Nové české vydání vychází z posledního, podstatně přepracovaného a rozšířeného rozšířeného anglického vydání z roku 2008.
sociologie
Ukázky

Sociologie

1 146 Kč
1 118 Kč
Spojené státy v úpadku? - 11%
Kniha vytváří za pomoci jednotlivých případových studií pestrou mozaiku pohledů na závažné a velice aktuální výzvy, které stojí před americkou společností, pokud chce zabránit reálnému úpadku své země.
sociologie

Spojené státy v úpadku?

268 Kč
238 Kč
Sudetští Němci o sobě - 11%
(1x)
Kniha podává jednak komentovaný přehled článků ze sudetoněmeckého tisku, týkajících se sudetoněmeckých sjezdů v posledních třech letech, jednak některé polemiky mezi sudetskými Němci.
sociologie

Sudetští Němci o sobě

180 Kč
160 Kč
Sociální proměny pražských čtvrtí - 11%
Sborník dvanácti studií odborníků z několika akademických pracovišť, jehož pořadateli jsou Jana Temelová a Martin Ouředníček, je zaměřený na současné sociální proměny pražských čtvrtí.
sociologie

Sociální proměny pražských čtvrtí

356 Kč
316 Kč
Sociologie stáří a seniorů - 20%
Co se děje uvnitř prodlouženého stáří? Mění se kvalita života seniorů? Ovlivňuje proměna obsahu stáří a sociální pozice seniorů i samotnou společnost?
sociologie
Ukázky

Sociologie stáří a seniorů

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>