Nejprodávanější Kniha - leden 2021
světová

Marsovský skluz v čase
(2x)
Další z Dickových románových her, kdy si čtenář není jist, která z popisovaných skutečností je ta pravá.
světová

Marsovský skluz v čase

228 Kč
Armagedon
(1x)
Dvanáct dosud nepublikovaných textů - o třech vojácích, kteří si představují své milované jídlo, jež si dají, až se vrátí z války domů, o tom, jak je nemožné uchránit své děti před svody násilí a další.
světová
Ukázky

Armagedon

219 Kč
O létání
(1x)
Několik drobných próz a básní, v nichž Hermann Hesse vylíčil své pocity z „cestování vzduchem“ v době kdy překonání zemské tíže bylo ještě zázrakem a básník je vnímal s úžasem jako nádherné překročení hranic, jež člověku určila příroda.
světová

O létání

143 Kč
Edda
(3x)
Revidovaný překlad slavného středověkého rukopisu, obsahujícího nejstarší a nejvelkolepější germánské mytické a hrdinské písně.
světová

Edda

500 Kč
Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
světová

Hobit

1 251 Kč
1984 - Grafický román
(1x)
Jedno z nejznámějších děl světové literatury v sobě pojí prvky společensko-politického a vědecko-fantastického románu. Je obžalobou diktatury ve všech jejích podobách.
světová

1984 - Grafický román

539 Kč
Samá voda
(1x)
Malý poseroutka popatnácté! Užije si Greg s rodiči letní výlet? Greg Heffley a jeho rodiče se vydávají na výlet a hodlají si ho pořádně užít!
světová

Samá voda

224 Kč
Les přízraků
(3x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
světová
Ukázky

Les přízraků

268 Kč
Pád Gondolinu
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
světová
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
Vůle
(1x)
Je válka – okupované Antverpy ovládá násilí a nedůvěra. Wilfried Wils se považuje za začínajícího básníka, ale zároveň se musí živit jako pomocný policejní strážník.
světová

Vůle

323 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>