Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
zdraví a životní styl

Homo psychoticus II - 20%
(1x)
Upřímná výpověď o životě s psychotickým onemocněním je volným pokračováním knihy Homo psychoticus, která čtenářům přiblížila minulost autorky, mnohdy psychotickou přítomnost a plány do budoucna. Kniha končila přijetím na vysokou školu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Homo psychoticus II

159 Kč
127 Kč
Raw food jako zážitek - 20%
V této knize najdete nejen informace o základech živé stravy, ale i přehled surovin pro přípravu raw stravy, jejich vhodné kombinace, tipy a návody, jaké vybavení zvolit do své zdravé kuchyně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Raw food jako zážitek

254 Kč
203 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
(1x)
Zdraví člověka je v současném pojetí chápáno jako vyvážený stav tělesné, duševní a sociální pohody. Je utvářeno a ovlivňováno mnoha činiteli a je předpokladem pro aktivní a spokojený život. Druhé aktualizované vydání.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výchova ke zdraví

424 Kč
339 Kč
Zrak mysli - 20%
Jaký je vztah mysli a zraku? To je otázka, jež nás provází novými lékařskými příběhy Olivera Sackse. Jeden z příběhů knihy vypravuje sám autor, kdy deníkovým zápisem přibližuje svůj boj s rakovinou a zneschopňujícími následky částečné ztráty zraku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zrak mysli

140 Kč
112 Kč
21 dní k celkové transformaci těla - 20%
V knize Primal Blueprint představil Mark Sisson unikátní systém, ve kterém spojil paleo přístup ke stravování a pohybové aktivity vycházející z fyzické zátěže člověka doby kamenné ve funkční celek.
zdraví a životní styl
Ukázky

21 dní k celkové transformaci těla

199 Kč
159 Kč
Klasické masáže - 20%
Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže. Mohou ji využít studenti vysokých i středních škol, účastníci rekvalifikačních kurzů, maséři,fyzioterapeuti, ale i široká veřejnost.
zdraví a životní styl
Ukázky

Klasické masáže

203 Kč
162 Kč
Lymfatické masáže - 20%
(1x)
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
zdraví a životní styl
Ukázky

Lymfatické masáže

186 Kč
149 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 20%
Víte, jak správně ve fitku rolovat? Víte, jak k tomu využívat pěnové válce? Mnoho dalších praktických odpovědí včetně cvičení fascií a velkého zásobníku cviků naleznete v této příručce plné barevných fotografií!
zdraví a životní styl
Ukázky

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

212 Kč
170 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Kuchařka pro rodiče malých dětí - 20%
Vyhledávaná publikace zkušeného pediatra a úspěšného autora řady titulů pro rodiče se zaměřuje především na výživová doporučení pro děti předškolního věku, naleznete v ní ale také recepty a výživové rady pro batolata a školáky. Autor se podrobně z
zdraví a životní styl
Ukázky

Kuchařka pro rodiče malých dětí

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 94 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>