Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
alternativní medicína

Konec stárnutí - 20%
(2x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
alternativní medicína
Ukázky

Konec stárnutí

299 Kč
239 Kč
Umění být zdráv - 20%
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

alternativní medicína
Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
223 Kč
Tělové svíce - 20%
Knihu ocení jak ti, kdo se chystají tělové nebo ušní svíce použít poprvé, tak i ti, kdo se s nimi už setkali a rádi by si rozšířili znalosti o jejich působení a použití.
alternativní medicína
Ukázky

Tělové svíce

229 Kč
183 Kč
Ájurvéda - 20%
Základní kniha ájurvédy, psaná po západního čtenáře, přináší poznání jak díky vyladění stravy a každodenních rituálů dosáhnout fyzické, emocionální a spirituální rovnováhy.
alternativní medicína
Ukázky

Ájurvéda

339 Kč
271 Kč
Zdravá střeva, zdravý život - 20%
Autor, zkušený a úspěšný terapeut zabývající se celostní medicínou, v knize srozumitelně objasňuje, jak nerovnováha ve střevech souvisí s kožními nemocemi, chronickými bolestmi, alergiemi a mnoha dalšími zdravotními potížemi.
alternativní medicína
Ukázky

Zdravá střeva, zdravý život

271 Kč
217 Kč
Moudrost ájurvédského životního stylu - 20%
Ájurvéda nás učí, že skutečné zdraví je naším přirozeným právem a že důmyslným přizpůsobováním se rytmům přírody můžeme sami sebe znovu uvést do rovnováhy a prožívat optimální zdraví a pocit pohody.
alternativní medicína
Ukázky

Moudrost ájurvédského životního stylu

380 Kč
304 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
alternativní medicína
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
alternativní medicína
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Homeopatie pro dospělé - 20%
Kniha Homeopatie pro dospělé výrazně přesahuje rámec pouhé rukověti alternativní samoléčby. Autorem uváděná schémata a léčebné postupy u více než devadesáti běžných i závažných onemocnění, psychických a fyziologických poruch, nemají menší cíl, než úplné a trvalé vyléčení, nikoli jen pouhé potlačení nepříjemných stavů a symptomů.
alternativní medicína
Ukázky

Homeopatie pro dospělé

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>