Nejprodávanější tituly - leden 2021
česká společnost a politika

Psychologické aspekty změn v české společnosti - 11%
Kniha shrnuje vývojové trendy a změny, které nastaly v naší společnosti na přelomu minulého a současného tisíciletí v různých oblastech a sférách života lidí (školství, zdravotnictví, rodina, zaměstnání, doprava apod.
česká společnost a politika

Psychologické aspekty změn v české společnosti

338 Kč
300 Kč
Století - 11%
Působivá obrazová publikace ukazuje průřez dvacátým stoletím prostřednictvím několika desítek archivních fotografií z okolí Slavonic, doplněných krátkými poetickými glosami autora.
česká společnost a politika

Století

162 Kč
144 Kč
Udělej si ráj - 11%
(3x)
Nová kniha autora bestselleru Gottland, který byl přeložen do deseti světových jazyků a získal řadu ocenění. Zatímco Gottland vyprávěl o naší historii v uplynulých sto letech, Udělej si ráj je knihou o současném Česku.
česká společnost a politika

Udělej si ráj

268 Kč
238 Kč
České politické strany a evropská integrace - 11%
Politické strany a stranický systém v České republice prošly po roce 1989 dynamickým vývojem. Jednu z největších výzev pro (nejen) stranické aktéry představoval a nadále představuje evropský integrační proces ztělesněný v Evropské unii.
česká společnost a politika

České politické strany a evropská integrace

221 Kč
196 Kč
Komunální politika - 20%
Publikace popisuje model veřejné správy a samosprávy a mapuje vývoj českého komunálního systému od roku 1861. Popisuje funkce a orgány místní samosprávy v České republice.
česká společnost a politika
Ukázky

Komunální politika

314 Kč
251 Kč
Náboženství a moderní česká společnost - 20%
Publikace je určená především studentům humanitních a společenskovědních oborů. Je věnována analýze role náboženství v české společnosti ve 20. a na poč. 21. století a proměnám vztahu české společnosti k tomuto významnému kulturně-společenskému fenoménu.
česká společnost a politika
Ukázky

Náboženství a moderní česká společnost

254 Kč
203 Kč
Sekularizace venkovského prostoru v 19. století - 11%
Kolektivní monografie trojice autorů brněnské Masarykovy univerzity L. Fasory, J. Hanuše a J. Malíře otevírá dosud badatelsky neprozkoumané téma – sekularizaci venkovského prostoru v rámci střední Evropy v 19. století.
česká společnost a politika

Sekularizace venkovského prostoru v 19. století

108 Kč
96 Kč
Momentky z kultury Brna
Kniha Ivana Petrželky si všímá nejdůležitějších kulturních institucí města Brna ve 20.století a na počátku 21. století. Přináší obraz jejich nejsvízelnějších existenčních potíží v době první republiky, nacistické okupace a komunistické totality.
česká společnost a politika

Momentky z kultury Brna

44 Kč
Češi v 1. světové válce, 3. díl - 11%
Závěrečný díl trojdílného vojensko-historického projektu je věnován líčení válečných tažení v Rusku, na Jadranu a v Itálii, konfrontuje popis bitev, které vedla rakousko-uherská armáda, s pohledem reálných válečných zážitků jejich aktérů.
česká společnost a politika

Češi v 1. světové válce, 3. díl

270 Kč
240 Kč
Jaro-Zvyky,obyčeje,náměty,návody,pohádky,příběhy a hry - 11%
(1x)
Kniha Jaro je součástí řady knih o lidových tradicích v naší zemi. Vysvětluje původ jednotlivých svátků, jejich časové zařazení, popis, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky a tradice tohoto období.
česká společnost a politika

Jaro-Zvyky,obyčeje,náměty,návody,pohádky,příběhy a hry

158 Kč
140 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 84 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>