Nejprodávanější tituly - leden 2021
druhý stupeň

Darwin - 11%
Darwinovo dlouhé, nebezpečné a často namáhavé bádání je cestou, která tím, že změnila jednoho člověka, změnila i směr vědy.
druhý stupeň

Darwin

358 Kč
318 Kč
Měli dinosauři blechy? - 11%
(1x)
Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let.
druhý stupeň

Měli dinosauři blechy?

269 Kč
239 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
druhý stupeň

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Studánko rubínko + CD - 11%
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
druhý stupeň

Studánko rubínko + CD

314 Kč
279 Kč
Synové stínadelští - 11%
Vydejte se s Ondrou a Martinem potřetí a naposledy do tajuplných Stínadel pro ježka v kleci! Stínadla! Bludiště pochmurných křivolakých uliček, pod kterým se nachází bludiště další, ještě záhadnější a nebezpečnější - spleť podzemních chodeb a stok.
druhý stupeň

Synové stínadelští

62 Kč
55 Kč
Jak postavit železnici - 11%
Až někdy pojedete vlakem, zkuste si představit krajinu před vznikem železnice. Všechny ty mosty, tunely a nádraží totiž působí dojmem, jako by tu byly odjakživa.
druhý stupeň
Ukázky

Jak postavit železnici

323 Kč
287 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition - 11%
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.
druhý stupeň

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
639 Kč
Garfield 45: Garfield v čokoládě - 11%
Další nadílka garfieldovských stripů. Už je mu třicet pět let a možná mu přibylo pár kil a brad, ale důležité je, že mu neubylo humoru.
druhý stupeň

Garfield 45: Garfield v čokoládě

89 Kč
79 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
druhý stupeň
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Darcy Burdocková - 6%
Darcy Burdocková, desetiletá hrdinka půvabné a mimořádně svěží knížky Laury Dockrillové, se v mnohém podobá své stvořitelce. S okouzlením a nekonečnou představivostí objevuje svět kolem sebe, v každodenní všednosti nachází výjimečnost.
druhý stupeň
Ukázky

Darcy Burdocková

211 Kč
198 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 289 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 29 > >>