Nejprodávanější Kniha - leden 2021

Debutantka z rodu Kennedyových
(3x)
Debutantka z rodu Kennedyů je příběhem silné a emancipované dívky žijící v době, kdy mít vlastní názory a jít si svou cestou u žen nebylo v módě… Nabízí zajímavý vhled do života jedné z nejmocnějších rodin světa, která ve 20.století psala dějiny.
Ukázky

Debutantka z rodu Kennedyových

314 Kč
Geniální přítelkyně 1
(8x)
Román Geniální přítelkyně je první ze stejnojmenné tetralogie, jejíž pojící linií je složité, bouřlivé, ale stále intenzivní přátelství mezi Elenou a Lilou, které se narodily a vyrostly v chudinské neapolské čtvrti.
Ukázky

Geniální přítelkyně 1

312 Kč
Holubí tunel
Ani ne tak memoáry, jako spíše vzpomínání starého přítele, s kterým sedíte nad sklenkou sherry u krbu a on vám vypráví příběhy ze svého předlouhého života.

Holubí tunel

322 Kč
Hranice lesa
(2x)
Vítěz ceny Magnesia Litera 2020 – objev roku - Prozaický debut Vratislava Kadlece nabízí sedmnáct povídek různé délky a rozmanité formy, v nichž jako by se potkával Karel Michal a jeho Bubáci pro všední den s texty Jorge Luise Borgese.

Hranice lesa

205 Kč
Ikonologie
(1x)
Výbor z mnohasvazkového encyklopedického díla italského humanisty Cesara Ripy, doprovází přes 300 dřevorytů podle předloh malíře známého pod jménem Cavalier d’Arpino.

Ikonologie

475 Kč
Jeden musí z kola ven
(2x)
V románu Jeden musí z kola ven se setkáváme s Georgem Smileym po deseti letech od Špiona, který přišel z chladu a opět v nové, jako vždy nebezpečné situaci.

Jeden musí z kola ven

313 Kč
Květy nad peklem
(1x)
Psychologický thriller zavede čtenáře do ponuré zasněžené krajiny italských Dolomit, imaginární furlánské vesničky, jejíž klidný život naruší série vražd. Záhadný pachatel číhá na své oběti v hlubokých lesích a jedná s extrémní brutalitou.
Ukázky

Květy nad peklem

313 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.

Maso - Jednoduše & dokonale

323 Kč
Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.

Montessori batole

404 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>