Nejprodávanější e-knihy - leden 2021

Rozervané království
Jindřich z Lipé sedí ve věži pevného hradu Týřov, ale pokud si král Jan Lucemburský myslel, že když přidusí a později možná i odsekne hlavu hydry odbojných českých pánů, mýlil se.
Ukázky

Rozervané království

199 Kč
Skořicové krámy
(3x)
Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století a právem řazeného po bok Franze Kafky.
Ukázky

Skořicové krámy

189 Kč
Strom viselců
(2x)
Policejní konstábl Peter Grant se po prazvláštním dobrodružství na anglickém venkově vrací do Londýna. Netrvá dlouho a v hlavním městě se opět začnou dít věci. Byť zpočátku jen nenápadně...
Ukázky

Strom viselců

198 Kč
Tichý zabiják
(3x)
Berlín 1930. Smrt zbožňované herečky Betty Winterové přivádí Gereona Ratha do berlínských filmových ateliérů. Mladý kolínský komisař působící na berlínském oddělení vražd brzy pozná stinné stránky hvězdného prostředí a je svědkem přelomové fáze filmo
Ukázky

Tichý zabiják

249 Kč
Troll
(1x)
Vítejte ve strhujícím, zábavném a temném světě, ve kterém se cosi zásadního změnilo. Kdysi psával dějiny vítěz. Nyní je píše ten, kdo chce zvítězit. Guru propagandy poskytne našemu mladému hrdinovi životní šanci.
Ukázky

Troll

139 Kč
Víkend s panem Darcym
(2x)
Katherine, uznávaná profesorka literatury na Oxfordské univerzitě, se netají svou láskou ke knihám Jane Austenové. Během konference věnované Jane Austenové, na ni však čeká obrovské překvapení, jež si v ničem nezadá se zápletkou románu.
Ukázky

Víkend s panem Darcym

179 Kč
Základy marketingu
(1x)
První kniha základů marketingu na českém trhu, která vznikla v úzké spolupráci s předními odborníky z praxe, srozumitelně a čtivě představuje základní principy marketingu. Druhé vydání knihy je kompletně přepracováno a doplněno o nové trendy.
Ukázky

Základy marketingu

305 Kč
Zrádci
(3x)
Brilantní historický román vracející se k událostem, které předcházely Mnichovu 1938. Autor bestselleru „Dva proti Říši“ přináší pohled do zákulisí tajných služeb, mrazivý portrét Sudet i milostný příběh německé dívky a člena české finanční stráže. Kniha se
Ukázky

Zrádci

279 Kč
Ztracený
(3x)
Pro miliony obyvatel Londýna je ráno šestnáctého prosince stejné jako každé jiné. Ne však pro Sama Wrena, který vyrazí do práce, nasedne do metra – a už z něj nikdy nevystoupí. Žádní svědci.
Ukázky

Ztracený

399 Kč
Američtí bohové
(2x)
Městská fantasy z pera Neila Gaimana. Autor konfrontuje instantní bohy nové doby s hluboko uloženými bohy archetypálními.
Ukázky

Američtí bohové

179 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>