Nejprodávanější e-knihy - leden 2021

Boss Babiš
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
Breviář pozitivní anarchie
(8x)
I když by asi přesnější název pro tuto knihu byl Ideologie v době uprchlické krize, nechce se autor podbízet bulvárně laděným titulem. Vynikající český spisovatel a historik se ve své nové knize snaží především o objektivitu.
Ukázky

Breviář pozitivní anarchie

199 Kč
Kafka - Rané roky
První část třídílné biografie o životě a díle jednoho z největších, nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální a výjimečná.
Ukázky

Kafka - Rané roky

248 Kč
Kafka - Roky rozhodování
Druhá část třídílná biografie o životě a díle jednoho z nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální, výjimečná a zcela ojedinělá.
Ukázky

Kafka - Roky rozhodování

248 Kč
Kdo má pod čepicí
(3x)
Když se malířka z Prahy Josefína Divíšková přestěhuje do Brodu a smíří se s tím, že život učitelky na malém městě je jedna velká otrava, její kolega z práce je nalezen mrtvý.
Ukázky

Kdo má pod čepicí

79 Kč
Kritická místa matematiky základní školy v řešení žáků
Kniha přináší výsledky výzkumu dosažené v rámci projektu GAČR. Kritická místa matematiky základní školy v letech 2012–2014. Jedním z cílů projektu bylo shromáždit a analyzovat žákovské postupy při řešení úloh z tzv. kritických oblastí v matematice.
Ukázky

Kritická místa matematiky základní školy v řešení žáků

310 Kč
Malleus
(2x)
Po sto let dlouhé, kruté válce, byl Ophiďanský subsektor konečně dobyt pro Boha Císaře. Na Thracian Primaris se koná velký triumf na oslavu vítězství, ale radost vystřídá tragédie tak obrovská svým rozsahem, že zdrtí i v bitvách zakalené Impérium.
Ukázky

Malleus

149 Kč
Mrcha
Sem tam trochu erotiky, sem tam trochu humoru a samozřejmě i jistá dávka žhavého sexu, přesně tak, jak jsme již od autorky Jany Javorské zvyklí. Toto jsou příběhy, ve kterých je vždy hlavní hrdinkou žena, ale ne ledajaká.
Ukázky

Mrcha

89 Kč
Návrat k sobě
Teal Swan prožila léta zneužívání rodinným známým, členem tajné místní náboženské sekty, než se jí podařilo v devatenácti letech uprchnout a zahájit proces vlastního uzdravování a transformace.
Ukázky

Návrat k sobě

212 Kč
Němé oběti
(2x)
Colm Healy kdysi patřil k nejlepším detektivům londýnské Metropolitní policie, jenže kvůli jednomu osudovému případu přišel o všechno.
Ukázky

Němé oběti

359 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>