Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2021
česká

Prvenství žen: ženy iniciativní, vzdělané a tvořivé - 11%
Zahrnuty jsou první či počáteční reprezentantky států a vlád, aktivistky hnutí za vzdělání a rovnoprávnost žen.
česká

Prvenství žen: ženy iniciativní, vzdělané a tvořivé

180 Kč
160 Kč
Sek a Zula - 11%
Příběhy neandrtálských dětí Seka a Zuly, brontosaura Punti, tygříka Drápka, pterodaktyla Inocence a dalších vycházejí ve druhém, opraveném vydání pro pobavení a poučení nové generace malých čtenářů.
česká

Sek a Zula

179 Kč
159 Kč
Sen o mém otci - Sen o mně - 11%
(2x)
Brilantní autobiografické prózy, kterými do literatury šedesátých let vstupoval autor ani ne třicetiletý, vyplavují ze vzpomínek obrazy dětství, dospívání a prvních let dospělosti.
česká

Sen o mém otci - Sen o mně

314 Kč
279 Kč
Stará garda - 50%
Třicet velkoformátových portrétů umělců narozených před rokem 1945 od fotografa Hynka Glose. Třicítka rozhovorů s lidmi, kteří jsou živou pamětí tuzemského vizuálního umění (Stanislav Kolíbal, Theodor Pištěk, Adéla Matasová, Jan Švankmajer…).
česká
Ukázky

Stará garda

398 Kč
198 Kč
Štěstí - 11%
Malá útlá knížečka plná krásných citátů z pera Antoine de Saint-Exupéryho, je vhodná pro každého, kdo si oblíbil tuto nezapomenutelnou postavu nejenom francouzské, ale i světové literatury. Na osmačtyřiceti celobarevných stranách plných originálních
česká

Štěstí

116 Kč
103 Kč
Události - 11%
(1x)
Hančovy „outsiderské“ zápisky kladou nejhlubší otázky lidské existence, mravnosti spisovatelství, zachycují neuchopitelnost a propastnost mezilidských vztahů a vyjadřují se k veřejnému životu své doby.
česká

Události

359 Kč
319 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

česká
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Ze Země na Měsíc - 11%
O cestě na Měsíc lidé snili tisíce let, ale až do devatenáctého století se jednalo jen o fantazie, které neměly nic společného s realitou. Rychlý technologický vývoj a mnoho vědeckých objevů začaly situaci měnit.
česká

Ze Země na Měsíc

224 Kč
199 Kč
Zprávy z nitra - 11%
(1x)
Chtěla bych vám vyprávět svůj životní příběh o nemoci, která se proměnila v moc. V moc ovládnout svůj život a vzít za něj plnou zodpovědnost. Věřím, že každý dokáže změnit běh života. Co to znamená?
česká

Zprávy z nitra

269 Kč
239 Kč
Conni v kadeřnictví - 10%
Co si to Conni provedla se svými vlasy? Nedá se nic dělat, musí jít s maminkou do kadeřnictví nechat se ostříhat. Conni je zvědavá, jaké to tam bude a jak potom bude vypadat. Nádhera! Nový účes jí moc sluší!
česká

Conni v kadeřnictví

51 Kč
46 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>