Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2021
česká

Štěstí
Malá útlá knížečka plná krásných citátů z pera Antoine de Saint-Exupéryho, je vhodná pro každého, kdo si oblíbil tuto nezapomenutelnou postavu nejenom francouzské, ale i světové literatury. Na osmačtyřiceti celobarevných stranách plných originálních
česká

Štěstí

116 Kč
Události
(1x)
Hančovy „outsiderské“ zápisky kladou nejhlubší otázky lidské existence, mravnosti spisovatelství, zachycují neuchopitelnost a propastnost mezilidských vztahů a vyjadřují se k veřejnému životu své doby.
česká

Události

359 Kč
V zoo není žádná nuda

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

česká
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
Ze Země na Měsíc
O cestě na Měsíc lidé snili tisíce let, ale až do devatenáctého století se jednalo jen o fantazie, které neměly nic společného s realitou. Rychlý technologický vývoj a mnoho vědeckých objevů začaly situaci měnit.
česká

Ze Země na Měsíc

224 Kč
Zprávy z nitra
(1x)
Chtěla bych vám vyprávět svůj životní příběh o nemoci, která se proměnila v moc. V moc ovládnout svůj život a vzít za něj plnou zodpovědnost. Věřím, že každý dokáže změnit běh života. Co to znamená?
česká

Zprávy z nitra

269 Kč
Conni v kadeřnictví
Co si to Conni provedla se svými vlasy? Nedá se nic dělat, musí jít s maminkou do kadeřnictví nechat se ostříhat. Conni je zvědavá, jaké to tam bude a jak potom bude vypadat. Nádhera! Nový účes jí moc sluší!
česká

Conni v kadeřnictví

51 Kč
Děvčátko s kosou
„Tati, co je vlastně smrt? Je to tvoje kosa?“ zeptá se jednoho dne pana Smrtky jeho malá dcerka. A on se rozhodne poslat ji do světa, aby se tam naučila všechno podstatné o životě. Okouzlující příběh pro malé i velké podtrhují půvabné koláže.
česká

Děvčátko s kosou

89 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
česká

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
Hraběcí roky
(2x)
O Václavu Hraběti (1940–1965), milovníkovi jazzu a autorovi svébytné podoby české beatnické poezie, vypovídá jeden z jeho nejbližších přátel a spolužáků z vysoké školy Jiří Kalous.
česká

Hraběcí roky

269 Kč
Hustej nářez
(1x)
Nové revidované vydání první dílu Bratrstva krve, kultovního debutu Františka Kotlety.
česká

Hustej nářez

242 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>