Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2021
medicína

Autoimunitní řešení - 11%
V knize Autoimunní řešení nabízí Dr. Amy Myers, uznávaná lékařka funkční medicíny, svůj lékařsky prokázáný přístup k prevenci široké škály zánětlivých souvisejících symptomů a onemocnění, včetně alergie, obezity, astma, kardiovaskulární choroby...
medicína

Autoimunitní řešení

377 Kč
335 Kč
Chlapec, kterého chovali jako psa - 11%
(2x)
Dětský psychiatr Bruce Perry měl v terapii děti, které zažily nepředstavitelné hrůzy: přežily genocidu, byly svědky násilných činů, dospělí je zavírali do skříní či klecí, byly oběťmi násilí v rodině.
medicína

Chlapec, kterého chovali jako psa

359 Kč
319 Kč
Muslimský pacient - 11%
Muslimský pacient patří, vzhledem k nutnosti respektovat tradice a věrouku islámu, k nejsložitějším religiózním limitacím pro lékaře a zdravotníky jiného vyznání.
medicína

Muslimský pacient

269 Kč
239 Kč
Panická porucha - 11%
Seznamte se s jednou z nejčastějších psychických poruch! Potkává lidi nezávisle na jejich inteligenci, vzdělání či síle osobnosti.
medicína

Panická porucha

431 Kč
383 Kč
Psychologie a doteková povolání - 11%
Tato učební pomůcka je určena všem, kdož se připravují k výkonu svého budoucího povolání v rekvalifikačních kurzech orientovaných na problematiku dotekových povolání.
medicína

Psychologie a doteková povolání

178 Kč
158 Kč
Rozhovory s Carlem R. Rogersem - 11%
Známý psychoterapeut Carl R. Rogers absolvoval během svého života řadu rozhovorů s významnými osobnostmi nejen psychologie, ale i dalších oborů.
medicína

Rozhovory s Carlem R. Rogersem

347 Kč
308 Kč
Sociální mozek - 11%
Kniha je náročná. Je určena všem zájemcům o neurovědecké aspekty sociálního poznávání, prožívání a chování: lékařům, psychologům, právníkům, sociálním pracovníkům, případně i filosofům.
medicína

Sociální mozek

288 Kč
256 Kč
Chirurgie v kostce - 11%
Neocenitelná publikace pro studenty medicíny, začínající lékaře především chirurgických oborů v přípravě k atestaci a sestry-specialistky!
medicína

Chirurgie v kostce

674 Kč
599 Kč
Jak vyléčit depresi - 11%
Přehledná a srozumitelná kniha amerického klinického psychologa a univerzitního profesora doktora Stephena S. Ilardiho představuje klinicky ověřený program léčby deprese založený na změně životního stylu, a nikoli na užívání antidepresiv.
medicína

Jak vyléčit depresi

224 Kč
199 Kč
Klasické masáže - 11%
Pro dokonalou masáž je důležitá nejen zručnost, ale i správné postupy a citlivé vnímání pocitů. Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže.
medicína

Klasické masáže

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 118 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>