Nejprodávanější tituly - říjen 2021
dobrodružné

Kdo zabil Snížka? - 11%
(3x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
dobrodružné
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

359 Kč
319 Kč
Moonlocket
(4x)
When infamous escapologist Jack Door breaks out from Pentonville Prison, he sets out for the town of Brackenbridge, determined to find his missing treasure - the Moonlocket.
dobrodružné

Moonlocket

194 Kč
Cogheart
(4x)
Some secrets change the world in a heartbeat. Lilys life is in mortal peril. Her father is missing and now silver-eyed men stalk her through the shadows. What could they want from her? With her friends - Robert, the clockmakers son, and Malkin, her m
dobrodružné

Cogheart

194 Kč
Podivuhodná robotí expedice - 11%
Komiksově pojatá kniha určená dětem i dospělým, kteří milují humor, dobrodružství a sci-fi.
dobrodružné

Podivuhodná robotí expedice

266 Kč
236 Kč
Jak zlomit dračí prokletí - 11%
(1x)
Při svém posledním dobrodružství se Škyťák Šelmovská Štika III. seznámil s novou kamarádkou Kamikazi, následnicí trůnu kmene Zbojnic. Ve čtvrtém dílu svých pamětí ale s její pomocí bude muset přijít na to, jak zlomit dračí prokletí.
dobrodružné

Jak zlomit dračí prokletí

224 Kč
199 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
dobrodružné

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Mezi piráty - 11%
Až do téhle chvíle si Bára myslela, že v drnových domečcích žijí jen hobiti. Díky atlasu zjistila, že tak v minulosti žili i Islanďané. Zatímco v Evropě zuří třicetiletá válka, obyvatelé malého ostrůvku u islandského pobřeží mají jiné starosti.
dobrodružné

Mezi piráty

224 Kč
199 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
dobrodružné

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Vynález zkázy - 11%
Podivuhodné cesty vynálezce Thomase Rocha, inženýra Simona Harta, hraběte Artigase a dalších, v napínavém příběhu dle Verneova románu Vynález zkázy.
dobrodružné

Vynález zkázy

252 Kč
224 Kč
Death Note 6 - Zápisník smrti - 11%
Jeden z členů mocné firmy Jocuba je nový Kira... a L na něj začíná líčit past! Jenže políčit na někoho, kdo vládne nadpřirozenými schopnostmi, není žádná legrace.
dobrodružné

Death Note 6 - Zápisník smrti

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 143 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>