Nejprodávanější hudba - říjen 2021
rock

Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.
rock

Noční obraz

670 Kč
Let It Be - Super Deluxe Box Set
Legendární kapela z Liverpoolu znovu ožívá. V návaznosti na rozšířené edice alb Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (2017), The BEATLES („White Album”) (2018) a Abbey Road (2019), vyšly další speciální nahrávky.
rock

Let It Be - Super Deluxe Box Set

3 959 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
rock

Sami

386 Kč
A Momentary Lapse Of Reason
V rámci projektu The Later Years se David Gilmour, zvukový inženýr Andy Jackson a producent Bob Ezrin v roce 2019 vrátili k albu A Momentary Lapse Of Reason.
rock

A Momentary Lapse Of Reason

1 151 Kč
B-Sides & Rarities - Part II
V různých formátech vyšla reedice „prvního dílu“, vydaného původně v roce 2005 a nově také pokračování kompilace „B-Sides & Rarities“, které obsahuje těžko dostupné B-strany singlů a raritní nahrávky z katalogu a archivu Nick Cave & The Bad Seeds.
rock

B-Sides & Rarities - Part II

710 Kč
Duets
Stingovo album Duets je průřem skladeb od roku 1992 do roku 2021. Na albu je možné nalézt skladby nazpívané s Herbiem Hancockem, Ericem Claptonem, Annie Lennox, Charlesem Aznavourem, Shaggym aj.
rock

Duets

350 Kč
Huh!
Kapela Wohnout oslavuje čtvrtstoletí své existence vydáním desátého řadového alba, které nese netradiční pojmenování - HUH!. Čtrnáct písní s klasickým „wohnoutím“ rukopisem vznikalo v období lockdownu ve spolupráci s producentem Michalem Skořepou.
rock

Huh!

764 Kč
Labutie piesne
Album Labutie piesne z roku 1993 je voľným pokračovaním albumov Zelená pošta a Na II. programe sna, ktoré spoločne vytvorili Pavol Hammel, Marián Varga a Radim Hladík.
rock

Labutie piesne

287 Kč
Mohlo by to bejt nebe ...
(1x)

Dlouho očekávané nové album naší rockové legendy.

Dvanáct původních písniček a jedna speciální cover verze. Michal Prokop ve špičkové autorské i pěvecké formě. Odkazy přátel, návraty k podstatě i překvapivé spolupráce.

rock

Mohlo by to bejt nebe ...

374 Kč
Tattoo You (2021 Remaster)
Album Tattoo You oslavilo v roce 2021 čtyřicetileté výročí vydáním zbrusu nové předělané edice multiplatinového alba Topping Chart.
rock

Tattoo You (2021 Remaster)

800 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>