Nejprodávanější hudba - říjen 2021
pop

Merci!
V rámci příprav oslavy devadesátky Hany Hegerové vznikl před rokem nápad sumarizovat její frankofonní repertoár. To téma se jí velmi zalíbilo a ráda s ním souhlasila. Osud rozhodl o tom, že letošní přípravné práce již mohli sledovat její potomci.
pop

Merci!

844 Kč
Karel
Rok bez Karla Gotta bude připomenut premiérou dokumentu kameramana Jana Malíře a režisérky Olgy Malířové Špátové. Tento soundtrack je totiž zásadně důležitý tím, že dává písničky do nových souvislostí, daných podobou životopisného dokumentu.
pop

Karel

154 Kč
Džus noci
Skupina Mig 21, která sama sebe nazývá jako „chlapecká, taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5-Smíchova”, přichystala nové studiové album „Džus noci”.
pop

Džus noci

557 Kč
Na správné cestě
Štefan Margita s vášní a naléhavostí v písních o lásce a naději.
pop

Na správné cestě

383 Kč
V penziónu Svět
Návrat mimořádného alba dua H + H a výtečných hostů. Skladatel Petr Hapka a textař Michal Horáček připravili deset písní, našli pro ně ideální pěvecké interprety, doprovázené luxusním studiovým orchestrem.
pop

V penziónu Svět

527 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
pop

Dýchej

593 Kč
Halywůd
Kapela Kryštof představuje svůj vlastní Halywůd. Nová deska slibuje taneční rytmy i refrény, které nedostaneme z hlavy.
pop

Halywůd

557 Kč
Mojich osemdesiat
Vo februári 2020 sa veľká ikona slovenskej kultúry Milan Lasica dožil významného životného jubilea 80 rokov. Vo vydavateľstve Opus vychádza pri tejto príležitosti hudobný 4CD komplet.
pop

Mojich osemdesiat

575 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
pop

Sami

386 Kč
Antarktida
Písničky na album Antarktida Pokáč napsal během let 2019 a 2020, což pro něj dle jeho vlastních slov byly poměrně zásadní roky.
pop

Antarktida

764 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>