Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
cizojazyčná

Saturnin
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
cizojazyčná
Ukázky

Saturnin

200 Kč
Malý princ A1/A2
Nejslavnějším dílem francouzského spisovatele, novináře a pilota Antoine de Saint-Exupéryho je filozofická pohádka Malý princ, kterou napsal roku 1941 v New Yorku. Právě tam byla kniha v roce 1943 také poprvé vydána. Od té doby se dočkala překladů do více než 360 jazyků a je po Bibli druhou nejpřekládanější knihou na světě.
cizojazyčná
Ukázky

Malý princ A1/A2

189 Kč
Král Lear / King Lear
Vrcholná Shakespearova tragédie o nevděčných a nelítostných dětech a dvou pošetilých starcích, z nichž jeden až ve slepotě prohlédne a druhý až v šílenství zmoudří. Bilingvní vydání.
cizojazyčná

Král Lear / King Lear

158 Kč
Dante Alighieri A1/A2

Učte se italsky s Dantem! Ponořte se s námi do životního osudu Danta Alighieriho. O jeho životě se toho ví málo, vlastnoruční rukopisy jeho děl beze stopy zmizely, ale velikost a význam jeho děl byly uznány již pár let po jeho smrti.

cizojazyčná
Ukázky

Dante Alighieri A1/A2

169 Kč
Bílý tesák A1/A2
(1x)
Může se divoká šelma stát opravdovým přítelem člověka? Dokáže láska a trpělivost prolomit led nedůvěry a nenávisti? Čtěte uchvacující příběh o pohnutém osudu míšence psa a vlka a studujte při tom angličtinu! Děj se odehrává na divokých pláních Ameriky a zachycuje osud Bílého tesáka, napůl vlka, napůl psa. Jeho život je neustálý boj o přežití, o své místo pod sluncem, věčné přizpůsobování měnícímu se okolí, okolnostem a majitelům. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení… Příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.
cizojazyčná
Ukázky

Bílý tesák A1/A2

179 Kč
Čuk a Gek A1/A2
Dojemný příběh o cestě malých chlapců a jejich maminky za tatínkem, který pracuje daleko na severu, je protkán neuvěřitelně světlou a dobrou atmosférou.
cizojazyčná
Ukázky

Čuk a Gek A1/A2

149 Kč
Marie Terezie B1/B2
Vládkyně habsburské monarchie, česká a uherská královna… Z učebnic historie se na nás dívá majestátní plavovlasá žena, pravá císařovna. Jaká ale byla doopravdy žena jménem Marie Terezie? Na stránkách knihy máte možnosti nahlédnout do soukromého života jedné z nejmocnějších žen své doby a poznat Marii Terezii jako milující a věrnou manželku, něžnou, ale i přísnou matku.
cizojazyčná
Ukázky

Marie Terezie B1/B2

199 Kč
The Complete Sherlock Holmes
Kompletní vydání všech případů věhlasného detektiva Sherlocka Holmese a jeho věrného druha dr. Watsona. Kniha je v angličtině.
cizojazyčná
Ukázky

The Complete Sherlock Holmes

99 Kč
Bílí lidé
Okultní novela adepta lóže "Zlatý Úsvit". Vynikající dílo, které‚ bylo znovuobjeveno v šedesátých letech našeho století díky knize "Jitro kouzelníků“.
cizojazyčná
Ukázky

Bílí lidé

49 Kč
Hašiš a jasnozřivost
Krátké povídky vztahující se, byť někdy jen okrajově, k Praze, byly napsány na sklonku autorova života. V textech se mísí Meyrinkův osobitý humor s tajemnem, mystikou, ale i zcela obyčejnými jevy.
cizojazyčná
Ukázky

Hašiš a jasnozřivost

49 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>