Nejprodávanější hudba - říjen 2021

Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
Merci!
V rámci příprav oslavy devadesátky Hany Hegerové vznikl před rokem nápad sumarizovat její frankofonní repertoár. To téma se jí velmi zalíbilo a ráda s ním souhlasila. Osud rozhodl o tom, že letošní přípravné práce již mohli sledovat její potomci.

Merci!

844 Kč
Karel
Rok bez Karla Gotta bude připomenut premiérou dokumentu kameramana Jana Malíře a režisérky Olgy Malířové Špátové. Tento soundtrack je totiž zásadně důležitý tím, že dává písničky do nových souvislostí, daných podobou životopisného dokumentu.

Karel

154 Kč
Džus noci
Skupina Mig 21, která sama sebe nazývá jako „chlapecká, taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5-Smíchova”, přichystala nové studiové album „Džus noci”.

Džus noci

557 Kč
Na správné cestě
Štefan Margita s vášní a naléhavostí v písních o lásce a naději.

Na správné cestě

383 Kč
Na vařený nudli
Druhé CD Nerezu bylo v roce 1988 vysoce ceněné jak pro hudební obsah, tak pro obal grafika Michala Cihláře. Zuzana Navarová, Vít Sázavský, Zdeněk Vřešťál a Vladimír Vytiska překvapili kompletem skladeb v podobě oproti koncertnímu provedení.

Na vařený nudli

296 Kč
Pro radost. For Joy
Živá nahrávka byla pořízena 30. 7. 2020 v rámci Připomínek Folkových prázdnin v Náměšti nad Oslavou.

Pro radost. For Joy

449 Kč
V penziónu Svět
Návrat mimořádného alba dua H + H a výtečných hostů. Skladatel Petr Hapka a textař Michal Horáček připravili deset písní, našli pro ně ideální pěvecké interprety, doprovázené luxusním studiovým orchestrem.

V penziónu Svět

527 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.

Dýchej

593 Kč
Halywůd
Kapela Kryštof představuje svůj vlastní Halywůd. Nová deska slibuje taneční rytmy i refrény, které nedostaneme z hlavy.

Halywůd

557 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 102 položek
1 2 3 .. 11 > >>