Nejprodávanější audioknihy ke stažení - říjen 2021
česká

Kanadské žertíky - 20%
Výběr povídek získal název, který chce vzdát hold velkému kanadskému autorovi hovorovým výrazem naší české mateřštiny. Nejde v něm o žádné nesmyslné vtipkování...Čtou Jiřina Jirásková a Ladislav Mrkvička.
česká
Ukázky

Kanadské žertíky

199 Kč
159 Kč
Červený a černý
Slavný román, v němž Stendhal červenou barvou symbolizuje revoluci a černou barvou tmářství a despotismus. Čte Boris Rösner.
česká
Ukázky

Červený a černý

169 Kč
Král Oidipus
V titulní roli slavné antické tragédie Ivan Trojan. Dále hrají: Taťjana Medvecká, Jiří Štěpnička, Ilja Racek, Alois Švehlík, Josef Somr, Boris Rösner a další...Režie: Hana Kofránková. Nahrávka z roku 2003
česká
Ukázky

Král Oidipus

169 Kč
Cesty z pořadů Láska za lásku - 6%
(2x)
Výběr z rozhlasových pořadů Láska za lásku. Uslyšíte: Láska za lásku - Vzpomínání - Nůše trávy - První cesty - Běh života - Kam sahá paměť - Dědové - Dům - Hruška - Cesta do školy - Cesta ze školy - Osud.
česká
Ukázky

Cesty z pořadů Láska za lásku

169 Kč
159 Kč
Obsluhoval jsem anglického krále - 6%
(1x)
Slavnou prózu Bohumila Hrabala čte Ladislav Mrkvička.
česká
Ukázky

Obsluhoval jsem anglického krále

254 Kč
239 Kč
Krtečkova dobrodružství - 20%
Vypravěčem historek z Krtečkova života se stal Marek Eben a hlavní hrdina promlouvá roztomilým hlasem čtyřletého dítěte.
česká
Ukázky

Krtečkova dobrodružství

69 Kč
55 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Příběhem chlapce, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.
česká
Ukázky

Čarodějův učeň

255 Kč
Kouzelný kalendář - 20%
(1x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu MP3.
česká
Ukázky

Kouzelný kalendář

249 Kč
199 Kč
Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
česká
Ukázky

Muž, který sázel stromy

119 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 229 položek
<< < 1 .. 21 22 23