Nejprodávanější tituly - říjen 2021
osobnosti a osudy

William a Harry: Bitva bratrů - 11%
Bestseller New York Times od historického konzultanta oceňovaného seriálu The Crown z Netflixu „Královská kniha roku. Pokud už jste četli příběh viděný očima královské rodiny, teď si přečtete, jak to bylo doopravdy“ ROBERT LACEY (1944) je známým britským historikem a životopiscem
osobnosti a osudy

William a Harry: Bitva bratrů

269 Kč
239 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
osobnosti a osudy

Prosím stručně

89 Kč
Hana Hegerová - Královna šansonu - 11%
(1x)
Druhé, rozšířené vydání knihy Miroslava Graclíka se snaží představit život a kariéru této významné zpěvačky a osobnosti československé kultury v biografii, která je prokládána množstvím fotografií, citátů a rozhovorů.
osobnosti a osudy

Hana Hegerová - Královna šansonu

449 Kč
399 Kč
Zážitky z karantény - 11%
(1x)

I když se svět do pekel řítí, tak lze pořád šťastně žíti!" Co si počala Halina Pawlowská, když ji koronavirová karanténa na tři měsíce uvěznila v jedné domácnosti s dcerou, zetěm, vnukem, přítelem, tchyní, synem, sestřenicí a dvěma psy? Začala si

osobnosti a osudy

Zážitky z karantény

269 Kč
239 Kč
Máme na vybranou - 11%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
osobnosti a osudy

Máme na vybranou

359 Kč
319 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
osobnosti a osudy
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Budoucí královna - 11%
(2x)
Příběh princezny Alžběty a Philipa Mountbattena začíná ve Windsoru ve válečném roce 1943, kdy se princezna opět setkává s šarmantním poručíkem, kterého poprvé viděla před několika lety.
osobnosti a osudy

Budoucí královna

323 Kč
287 Kč
Šumava - Mezi dvěma národy - 11%
(1x)
Strhující životní příběh polesného ze Zlaté studny Máte před sebou knihu vzpomínek Roberta Steuna, který se narodil na začátku minulého století.
osobnosti a osudy

Šumava - Mezi dvěma národy

350 Kč
311 Kč
Tajný život Salvadora Dalího - 11%
Salvador Dalí vždycky toužil provokovat, a v této autobiografii se mu to podařilo bezezbytku. Tuto knihu čtěte jen na vlastní nebezpečí. S doslovem básníka Adama Borziče.
osobnosti a osudy

Tajný život Salvadora Dalího

404 Kč
359 Kč
Trochu jiné rozhovory - 11%

Trochu jiné rozhovory se 22 osobnostmi, které jdou až na dřeň. Velmi otevřené rozhovory s předními osobnostmi především české kulturní scény, ale nechybí i několik »výletů« na Slovensko, do Itálie či do Rakouska.

osobnosti a osudy

Trochu jiné rozhovory

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 350 položek
<< < 1 2 3 4 .. 35 > >>