Nejprodávanější knihy - říjen 2021
zdravá výživa

Jak jíme zdravě na podzim - 11%
Po úspěšné premiéře kuchařky Jak jíme zdravě v létě se tým Jíme zdravě opět spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním.
zdravá výživa

Jak jíme zdravě na podzim

359 Kč
319 Kč
Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru - 11%
V roce 2012 donutila diagnóza cukrovky 2. typu Giancarla Caldesiho začít s nízkosacharidovou dietou, která změnila jeho zdraví a zdraví celé jeho rodiny a vedla ke ztrátě hmotnosti téměř 20 kilogramů. Cukrovka u něj ustoupila!
zdravá výživa
Ukázky

Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru

358 Kč
318 Kč
Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce - 59%
(1x)
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
zdravá výživa
Ukázky

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce

358 Kč
148 Kč
Hubneme jídlem - 11%
(1x)
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází autorka s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy.
zdravá výživa
Ukázky

Hubneme jídlem

179 Kč
159 Kč
Rychlé fit recepty - 11%
Vyzkoušejte jednoduché recepty, které využívají úplně běžné ingredience, přitom jsou lákavé a moc dobré a navíc budou podporovat i vaše předsevzetí žít zdravě.
zdravá výživa

Rychlé fit recepty

314 Kč
279 Kč
Světová kuchyně plná bylin a koření
Byliny, zdraví a inspirace, to je motto pořadu Herbář od počátku. A co dál? Co třeba koření? Exotické, léčivé a plné chutí! Koření, to je světová kuchyně a herbář v jednom.
zdravá výživa

Světová kuchyně plná bylin a koření

269 Kč
Vaříme pro batolata - 11%
Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli.
zdravá výživa

Vaříme pro batolata

161 Kč
143 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 11%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
zdravá výživa

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

179 Kč
159 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
zdravá výživa
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>