Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
pohádky a legendy

Pohádková logopedie - O veliké řepě - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout, nalepit na špejli a zahrát si s nimi divadlo.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádková logopedie - O veliké řepě

99 Kč
79 Kč
A pak se to stalo! - 20%
(3x)

Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí.

pohádky a legendy
Ukázky

A pak se to stalo!

179 Kč
143 Kč
Bambulka a dráček Fráček - 20%
(3x)
Dobrodružná výprava malé čarodějnické holčičky Bambulky, kluka Vašíka a dráčka Fráčka. Na cestě za draky prožijí všichni tři spoustu legrace, ale i napětí. Potkají plno nových kamarádů a poznají, co je to přátelství.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a dráček Fráček

89 Kč
71 Kč
Bylinkové pohádky - 20%

Za pohádkami s vůní mateřídoušky Pohádky ze světa, kde to voní bylinkami, kde žijí princové, víly, čarodějnice a králové, kde dobro vítězí nad zlem a být čestný se vyplácí. Setkáme se tu s pohádkou o šatech utkaných z kopřiv, které princovi pomohou najít princeznu s dobrým srdcem nebo třeba s příběhem, kde se podaří zlomit kouzlo zlé čarodějnice...

pohádky a legendy
Ukázky

Bylinkové pohádky

189 Kč
151 Kč
České lidové pohádky I - Zvířecí Pohádky a bajky - 20%

První úplné vydání českých lidových pohádek a humorek První svazek plánované devítisvazkové edice, která se snaží splatit dlouhodobý dluh české folkloristiky. Svazek je věnován tzv. zvířecí pohádce. Jednotlivé motivy jsou přehledně členěny podle mezinárodní standardizace, pohádky jsou doplněny komentáři, které mimo jiné ukazují tematické vazby napříč evroskými kulturami. Svazek obsahuje nejen pohádky zapsané v českém jazyce, ale i pohádky z našeho území přeložené z němčiny a romštiny.

pohádky a legendy
Ukázky

České lidové pohádky I - Zvířecí Pohádky a bajky

279 Kč
223 Kč
Bonifác zase řádí v psí školce - 20%
Snad ani slon v porcelánu nenadělá tolik neplechy jako Bonifác v psí školce. Vítejte u dalších povedených kousků psího hromotluka a zjistěte, jak to s tímhle legračním propadlíkem dopadne!
pohádky a legendy
Ukázky

Bonifác zase řádí v psí školce

195 Kč
156 Kč
Jak to chodí v psí školce - 20%
Začtěte se do pohádkových příhod psích předškoláků! V téhle školce si budete připadat jako v psí grotesce. Malý pejsek Bobeš jde poprvé do školky mezi ostatní štěňátka.
pohádky a legendy
Ukázky

Jak to chodí v psí školce

212 Kč
170 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
pohádky a legendy
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Slovanské pohádky - 20%
(1x)
Přes padesát ilustrovaných klasických pohádek Karla Jaromíra Erbena. Prvních pět pohádek je ve verších a padesát dva jen v minimální úpravě. Obrázky malovala dvanáctiletá Tereza podle zajímavých ilustrací Václava Fialy.
pohádky a legendy
Ukázky

Slovanské pohádky

89 Kč
71 Kč
Krátké pohádky na dobrou noc - 20%
Poutavé pohádky děti před spaním zaručeně uklidní a navodí u nich pozitivní myšlení. Přiblíží jim krásy přírody, život zvířátek, připomene jejich mimořádné schopnosti, vlastnosti i chování.
pohádky a legendy
Ukázky

Krátké pohádky na dobrou noc

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>