Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
příběhy ze života

Neskutečně trapný život Lottie Brooksové - 20%

Buď sama sebou, i když to není vždycky terno! Zábavný deník ze života jedné trhlé holky. Lottie Brooksové je jedenáct a tři čtvrtě a její život už oficiálně nestojí za nic. Na druhý stupeň nastupuje bez kamarádů, úžasných vlnitých vlasů a s hrudníkem příliš plochým na to, aby vůbec nosila podprsenku.

příběhy ze života
Ukázky

Neskutečně trapný život Lottie Brooksové

209 Kč
167 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval - 20%

Najdou děti pro chlupatého mývala nový domov? Příběh z české přírody, který se skutečně stal. Eliška a Pája tráví týden u babičky a dědečka. Pája chce spát sám v pokojíku na půdě, ale v noci ho tam straší podivné zvuky. Aby těch záhad nebylo málo, z kurníku se začnou ztrácet vajíčka a ze psí misky granule.

příběhy ze života
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval

149 Kč
119 Kč
O nevyřáděném dědečkovi - 20%
Byl jednou jeden docela obyčejný dědeček, který si poklidně žil ve své chaloupce, pil turka s rumem, čural na hnůj a nic mu nescházelo. Až do chvíle, kdy ho hodná snacha přestěhovala, prý pro jeho dobro, z venkova k nim do městského paneláku.
příběhy ze života
Ukázky

O nevyřáděném dědečkovi

209 Kč
167 Kč
Pohoršovna - 20%
(1x)
Tak jako zlobivé děti chodí do polepšovny, existuje i pohoršovna pro malá strašidýlka, která mají příliš měkké srdce a nechtějí nikoho strašit.
příběhy ze života
Ukázky

Pohoršovna

209 Kč
167 Kč
Sesterstvo a největší kouzlo kočky Fabioly - 20%

Čtvrté napínavé dobrodružství Sesterstva kouzelné kočky Fabioly Sesterstvo vstoupilo do nového školního roku a hned od začátku je toho trochu moc: hora učení, zvláštní nový kluk ve třídě, paní Marie v nemocnici… a jedna velká záhada, která holky tentokrát přivede do skutečného nebezpečí.

příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a největší kouzlo kočky Fabioly

199 Kč
159 Kč
Hvězdný prach: Jen uvěřit - 20%
Lucka má prázdniny, ale žádnou kamarádku, se kterou by se dalo něco podnikat. Potom se ale přistěhují noví sousedi a rázem se všechno změní. Lucka zjistí, že se narodila s tajnými vlohami ducha hvězdného prachu.
příběhy ze života
Ukázky

Hvězdný prach: Jen uvěřit

169 Kč
135 Kč
Hvězdný prach: Magie v korunách - 20%
Lucka už nějakou dobu ví, že je duch hvězdného prachu. Duchové umějí létat a chrání přírodu před lidskou neplechou. Nyní nastal čas začít procvičovat svou vyšší magickou moc. Je to velká zábava, ale Lucka a její kamarádky mají starosti.
příběhy ze života
Ukázky

Hvězdný prach: Magie v korunách

189 Kč
151 Kč
Cha cha chá, zasmál se Mordechaj - 20%
(1x)

Vyprávění o podivuhodném dobrodružství židovského mladíka provede čtenáře deseti stoletími historie Židů v Čechách.

příběhy ze života
Ukázky

Cha cha chá, zasmál se Mordechaj

198 Kč
158 Kč
Ikabog - 20%
(4x)
Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem. Jen v mlžném Mokřadu na severu žil podle legendy strašlivý Ikabog.
příběhy ze života
Ukázky

Ikabog

349 Kč
279 Kč
Sesterstvo ve Snové říši - 20%
(2x)
Kouzelná kočka Fabiola tentokrát nepřenese Sesterstvo do minulosti, ale do říše snů! Začínají se tam totiž dít moc divné věci. V Elině ulici navíc nikdo nemůže v klidu spát, všichni se pořád bezdůvodně budí a ráno jsou pak strašně mrzutí.
příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo ve Snové říši

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>