Nejprodávanější knihy - říjen 2021
ženy

Svolení
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
ženy
Ukázky

Svolení

314 Kč
Vyzvědačky bez závoje
Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život.
ženy

Vyzvědačky bez závoje

449 Kč
Dopisy z Asie
(1x)
Sbírka cestopisných dopisů z let koně, kozy, opice, kohouta a psa. Autobiografická kniha nastiňuje politické, sociální i environmentální změny během pěti let strávených v jihovýchodní a jižní Asii.
ženy

Dopisy z Asie

251 Kč
Francina válka
Osobní výpověď mladé majitelky pražského módního salonu o strastiplné pouti tábory Třetí říše. Kniha je intenzivním a upřímným popisem temných let druhé světové války, který se čte jako napínavý román.
ženy

Francina válka

314 Kč
Paní Curieová
(5x)
Životopis, jehož autorkou je dcera Skłodowské Eve, není jen popisem její vědecké dráhy, ale také pohledem zevnitř, plastickým vylíčením celé osobnosti této výjimečné ženy, jejích nadějí i zklamání, radostí i bolesti.
ženy

Paní Curieová

358 Kč
Sidonie
(1x)
Náš příběh začíná nálezem slavného obrazu namalovaného Maxem Švabinským. Za klidnou tváří na portrétu se skrývá výjimečná žena.
ženy
Ukázky

Sidonie

446 Kč
Svobodná v Evropě
Vzpomínky přední české novinářky Lídy Rakušanové představují otevřenou a nic nepředstírající výpověď o osobním i pracovním životě člověka, v jehož osudu se podobně jako u celé generace vrstevníků odrážely a tak či onak jej formovaly dramatické ...
ženy

Svobodná v Evropě

311 Kč
Tajemství z Osvětimi
Stojím před esesmanem na vratkých, třesoucích se nohou. Nemám odvahu pohlédnout mu do tváře… Přikládá bič k mému krku. Předpokládám, že zanedlouho do tohoto pohybu vloží veškerou sílu a přidusí mě tak, že nebudu moci dýchat. Za m je vše jinak.
ženy

Tajemství z Osvětimi

359 Kč
Dcery vzdoru
(1x)
Po obsazení Polska Němci musely židovské ženy a dívky, hrdinky této knihy, přihlížet, jak němečtí okupanti vraždí jejich rodiny a sousedy.
ženy

Dcery vzdoru

449 Kč
Deníček Camille G
(2x)

"Při čtení příběhů ze života Camille G budete potřebovat nejen někteří bréle, ale i kapesníky, a kdo má slabej močák, tak i inkontinenční pomůcky." .

Svéráznými a humornými příběhy z dětství i z dospělosti si blogerka Camille G získala deseti tisíce fanoušků.

ženy

Deníček Camille G

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>