Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2021
výchova a rodina

Jak rostu - 11%
(22x)
Co může být v lidském životě víc než narození miminka? Pro rodiče je dítě životním posláním a s láskou mu věnují svou péči, čas a energii. Posláním této knížky je zachytit významné okamžiky života dítěte od narození až po práh dospělosti.
výchova a rodina

Jak rostu

531 Kč
472 Kč
Krizová intervence - 11%
Lidem, kteří řeší naléhavou - krizovou - situaci, je dnes k dispozici řada různých zařízení, poskytujících krizovou pomoc, v nichž působí profesionálové i dobrovolníci.
výchova a rodina

Krizová intervence

629 Kč
559 Kč
Lidský vztah a jeho role při řešení problémů - 11%
Zkušený autor, poradenský psycholog, nabízí rodičům, stejně jako pedagogům z mateřských a základních škol, inspiraci ve formě popsaných a vyřešených problémů bez účasti odborných pracovišť.
výchova a rodina

Lidský vztah a jeho role při řešení problémů

224 Kč
199 Kč
Moje první kniha o lidském těle - 11%
V knize se vydáš na dobrodružnou cestu za tajemstvím lidského těla. Prozkoumáš jeho jednotlivé části, dozvíš se, jak fungují třeba naše oči, jaké různé druhy očí můžeme vidět u zvířat, jak vypadá srdce nebo kostra člověka...
výchova a rodina

Moje první kniha o lidském těle

161 Kč
143 Kč
Síla nevysloveného - 11%
(2x)
Jeden z nejznámějších českých dětských psychoterapeutů popisuje a komentuje průběh léčby pěti klientů během jednoho roku.
výchova a rodina

Síla nevysloveného

323 Kč
287 Kč
Zdravé dětství ve světě digitálních médií - 11%
Tato kniha popisuje rizika, která do života dětí a mladistvých vnášejí média: Ohrožení zdravého vývoje mozku a rozvoje duševních schopností, stres z neustálé komunikace, nebezpečí vzniku závislosti na internetu, hrách a sociálních sítích, ...
výchova a rodina

Zdravé dětství ve světě digitálních médií

225 Kč
200 Kč
(Ne)Gramotný rodič - Jak uspět jako rodič - 11%
Knížka je pro všechny budoucí i stávající rodiče i další dospělé, protože jsme všichni i děti svých rodičů. Často ani nechápeme, co a proč se nám v životě děje.
výchova a rodina

(Ne)Gramotný rodič - Jak uspět jako rodič

329 Kč
292 Kč
(Re)design rodiny pro 21. století - 11%
Účinná řešení pro nejčastější situace, které vás s dětmi čekají od miminek až po jejich samostatnost. Ověřeno rodinou, kterou prošlo 30 dětí v různých životních situacích a zdůvodněno současnými poznatky o fungování mozku.
výchova a rodina

(Re)design rodiny pro 21. století

359 Kč
319 Kč
Bezpodmínečné rodičovství - 11%
Průkopnický přístup k výchově dětí od celonárodně uznávaného pedagoga Alfieho Kohna, který rodičům nabízí „hodnotné výchovné postupy přispívající k tomu, aby z dětí vyrostli vnímaví a zodpovědní lidé“.
výchova a rodina

Bezpodmínečné rodičovství

267 Kč
238 Kč
Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.
výchova a rodina

Montessori batole

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>