Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
cestopisy

Z Etiopie a odjinud - 20%

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu. Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

cestopisy
Ukázky

Z Etiopie a odjinud

245 Kč
196 Kč
Z mého severoitalského deníku - 20%
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“
cestopisy
Ukázky

Z mého severoitalského deníku

199 Kč
159 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
cestopisy
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
Cesta na sever - 20%
(1x)
Cesta na sever je cestopis Karla Čapka z roku 1936, ve kterém popisuje svou cestu po Dánsku, Švédsku a Norsku.
cestopisy
Ukázky

Cesta na sever

99 Kč
79 Kč
Jak jsem poznal Japonsko - 20%
Japonsko je vzdálená exotická země opředená mýty a záhadami. Před svou první cestou jsem nic moc nevěděl. Pojmy jako wabi-sabi, kincugi či ikigai jsem měl za kouzelné formulky. Japonci mě však hodně naučili.
cestopisy
Ukázky

Jak jsem poznal Japonsko

149 Kč
119 Kč
Jakubův cestovní deník 3 - 20%
Po dvou pěších cestách z Mexika do Kanady se Jakub Čech v roce 2020 chystal na svou třetí dlouhou stezku v USA – Appalachian Trail. Jenže uskutečnění tohoto snu překazil příchod covidové pandemie.
cestopisy
Ukázky

Jakubův cestovní deník 3

209 Kč
167 Kč
Na motorce kolem světa - 20%
Příběh o jedné cestě kolem světa, dvou lidech, pěti stech západů slunce a bezpočtu dechberoucích výhledů ze sedla motorky.
cestopisy
Ukázky

Na motorce kolem světa

290 Kč
232 Kč
Obrázky z Holandska - 20%
Obrázky z Holandska (1932) je cestopis Karla Čapka. Autor navštívil Holandsko a čtenářům v cestopise přiblížil jeho zajímavosti.Cestopiy přitažlivým způsobem přibližují charakter, kulturu i všední život této země.
cestopisy
Ukázky

Obrázky z Holandska

99 Kč
79 Kč
Slovácko sa nenudí - 20%

Jak to dnes vypadá na Slovácku? Mají tam ještě veselé příběhy? Marek Šalanda říká, že cílem jeho cest jsou lidé. Chodí od návštěvy k návštěvě, sbírá povzbuzující doušky humoru a kapky staré moudrosti ukryté v příbězích a snaží se o ně podělit s ostatními.

cestopisy
Ukázky

Slovácko sa nenudí

249 Kč
199 Kč
Výlet do Španěl - 20%
Výlet do Španěl je soubor cestopisných črt a fejetonů Karla Čapka o španělské zemi, jejím lidu, kultuře a přírodě.
cestopisy
Ukázky

Výlet do Španěl

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>