Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
cestopisy

Dojmy z Tibetu - 20%

Krása hor, jednoduchý život i utrpení místního lidu, kulturní atmosféra a místní religiozita spustily u autorky proud smíšených a nakonec převládajících pocitů, které touto knihou reflektuje.

cestopisy
Ukázky

Dojmy z Tibetu

215 Kč
172 Kč
Dovolená očima delegátky - 20%
(1x)
Byli jste někdy na dovolené s cestovní kanceláří? Staral se tam o vás delegát? Jaký byl? Ochotný, milý, drzý, k ničemu? Záviděli jste mu, že se může celé léto válet po pláži, a ještě je za to placený? A napadlo Vás někdy, jak celou sezonu letních dovolených vnímá on?
cestopisy
Ukázky

Dovolená očima delegátky

209 Kč
167 Kč
Lehce neuvěřitelné příhody z hor - 20%
Jak přežít týdny v divočině bez jakékoliv pomoci? Proč netrhat medvědům borůvky? Jak vylézt na šestitisícovku, když se vám zrovna nechce? Hory! Bažiny! Brody! Jezera! Žádná cesta! Déšť a dinosauři!
cestopisy
Ukázky

Lehce neuvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Najdu odvahu - 20%
(2x)
Herečka, moderátorka a běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase po cestě hrdinů SNP náročný terén a sama sebe. Vypráví příběh o každodenních výzvách a hledání odvahy.
cestopisy
Ukázky

Najdu odvahu

279 Kč
223 Kč
Únosně výstřední - 20%
Vladimír Váchal je tak trošku výstřední. Ale únosně výstřední. Cestuje po světě a zažívá věci, nad kterými občas zůstává rozum stát. V Arménii si například stopnul džíp místního generála, a podíval se tak do míst, kam se běžně nesmí.
cestopisy
Ukázky

Únosně výstřední

279 Kč
223 Kč
Za Kačku - 20%
Cestovat doslova za kačku? Kdo by o to nestál… Ovšem málokdo ví, jak na to. Inspirujte se tipy zkušené cestovatelky Kateřiny Ostré, která navštívila desítky zemí - vždy s minimálním rozpočtem, zato s maximálními zážitky.
cestopisy
Ukázky

Za Kačku

209 Kč
167 Kč
Abdalova cesta - 20%
Vyprávění o životě v Malajsii a v sousedních zemích v první polovině 20. století očima dospívajícího chlapce. Od většiny podobných příběhů se liší tím, že autor byl biolog a cestovatel.
cestopisy
Ukázky

Abdalova cesta

99 Kč
79 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestopisy
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Na březích Indického oceánu - 20%
Cestopis legendárního českého cestovatele Dr. Jiřího Bauma, který podnikl ve 30. letech 20. století řadu výprav do exotických míst. Země na březích Indického oceánu Dr. Bauma zajímaly natolik, že se dokonce naučil plynně malajsky.
cestopisy
Ukázky

Na březích Indického oceánu

79 Kč
63 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

cestopisy
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>