Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2021
přírodní vědy

Kvantechismus - 11%
Kvantechismus Adrzeje Dragana je knihou pro všechny, kteří byli s fyzikou na štíru, a přesto je zajímají témata jako černé díry, kvantová teleportace nebo antihmota. Díky jeho přístupnému stylu nepotřebujete roky studia ani odborné znalosti.
přírodní vědy
Ukázky

Kvantechismus

268 Kč
238 Kč
Minerály - 11%
(2x)
Velká obrazová encyklopedie Minerály popisuje přes 600 druhů minerálů, včetně jejich významných variet. Téměř všechny popisy jsou doplněny barevnými fotografiemi a instruktivními pérovkami krystalických forem.
přírodní vědy

Minerály

1 071 Kč
952 Kč
Ohroženi hmyzem? - 11%
Záměrem autora je podat svědectví o pokrocích v poznávání života a chování hmyzu za posledních čtyřicet let od prvního vydání jeho úspěšné prvotiny Neobvyklá setkání.
přírodní vědy
Ukázky

Ohroženi hmyzem?

806 Kč
716 Kč
Rekordy ze světa zvířat - 11%

Úžasně ilustrovaný atlas zvířecích rekordů.

Superhrdinové žijí mezi námi – jsou to zvířata! Seznam jejich neuvěřitelných schopností je delší, než byste si dokázali představit.

přírodní vědy

Rekordy ze světa zvířat

242 Kč
215 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
přírodní vědy
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Ve víru evoluce - 11%
Kniha MUDr. Ruckého ukazuje na příkladech mnoha nejnovějších vědeckých faktů z biologie, genetiky, chemie, informatiky, paleontologie a dalších oborů, že nové vědecké poznatky evoluční Darwinovu teorii jako vysvětlení vzniku a vývoje života ...
přírodní vědy

Ve víru evoluce

314 Kč
279 Kč
Vlci - 11%
V poslední době se obraz největší psovité šelmy žijící v našich zeměpisných šířkách značně změnil. Vlka si jistě všichni pamatujeme z pohádek, kde vystupuje téměř vždycky jako zlý, krvežíznivý a někdy i hloupý tvor, který sežere Karkulku i babičku.
přírodní vědy

Vlci

449 Kč
399 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 11%
Podpořte matematické nadání svých dětí!
přírodní vědy

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

152 Kč
135 Kč
Zvířat plná kniha - 11%
Výpravná publikace pro malé milovníky zvířat s ilustracemi Petra Horáčka. Lední medvědi dovádějící na kře, tygři lovící v džungli, slavíci prozpěvující si v lese… Všude kolem nás žijí nádherná zvířata.
přírodní vědy

Zvířat plná kniha

359 Kč
319 Kč
Herbář ze zahrady přímo na talíř - 11%
„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!
přírodní vědy

Herbář ze zahrady přímo na talíř

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 232 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 24 > >>