Nejprodávanější tituly - říjen 2021
psi

Masáže psů
Kniha, která obsahuje více než dvě stovky ilustrací a fotografií, je zdrojem vynikajících informací o psím organismu i návodem k řešení specifických zdravotních problémů vašeho psa.
psi

Masáže psů

305 Kč
Border kolie
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
psi

Border kolie

629 Kč
Stafordšírský bulteriér
Kniha vás podrobně seznámí s plemenem Stafordšírského bulteriéra.
psi

Stafordšírský bulteriér

233 Kč
To je moje!
Příručka vám poradí nejen to, jak pozitivními metodami řešit agresivní chování psa spojené s přílišným hlídáním zdrojů, ale i to, jak tento problém rozeznat a jak mu přecházet.
psi

To je moje!

179 Kč
Klikrtrénink pro psy
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
psi

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
Poslušnost i bez vodítka
Vážení chovatelé psů, chcete vědět, jak proměnit roztěkanost v soustředění a stresovaný uzlíček nervů v psa, který je uvolněný a věří si? A to všechno stoprocentně pozitivními metodami? Leslie McDevittová vám poradí, jak na to.
psi

Poslušnost i bez vodítka

314 Kč
Pozitivní metody výchovy psa
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
psi

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
Svého psa nestřílejte
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
psi

Svého psa nestřílejte

297 Kč
Dog dancing
V této u nás první publikaci seznamuje autorka začínající tanečníky nejen s figurami, ale radí, jak vůbec s tímto sportem začít a připravit tak mnoho zábavy jak pro nás, tak pro svého čtyřnohého mazlíčka.
psi

Dog dancing

233 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 39 položek
<< < 1 2 3 4