Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
detektivky

Lež vedle mě - 20%
Když se Adam stane svědkem únosu své manželky Sophie, odstartuje to spirálu podezření, paranoie a zneklidňujících odhalení, týkající se nejen neznámých lidí, které potkali na dovolené na odlehlém místě, ale i jich samotných.
detektivky
Ukázky

Lež vedle mě

339 Kč
271 Kč
Nebezpečná místa - 20%
(1x)
Když se v otevřeném hrobě najde tělo mladé ženy, je k němu přivolána inspektorka Lottie Parkerová, která si klade otázku, zda to není nedávno zmizelá Elizabeth Byrneová. Jenže to není jediná žena, která se pohřešuje.
detektivky
Ukázky

Nebezpečná místa

279 Kč
223 Kč
Mizející dívky - 20%
(8x)

Každý v malém, ospalém americkém městečku Denton hledá sedmnáctiletou Isabelle Colemanovou. Všechno, co zatím našli, je její mobilní telefon. A pak také další dívka, o které ani nevěděli, že ji mají hledat.

detektivky
Ukázky

Mizející dívky

382 Kč
306 Kč
Uranova - 20%
(4x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
detektivky
Ukázky

Uranova

198 Kč
158 Kč
Bretaňské poměry - 20%
První případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. V malebné pobřežní vesničce je jednoho horkého červencového rána nalezen zavražděný stařičký majitel slavného hotelu.
detektivky
Ukázky

Bretaňské poměry

209 Kč
167 Kč
Bretaňský příboj - 20%
(2x)
Druhý případ komisaře Dupina z letní Bretaně okořeněný humorem, venkovským koloritem a místními kulinářskými specialitami. Deset námořních mil od Concarneau: Legendami opředené souostroví Glénan působí svými bílými písečnými plážemi a křišťálově průzračnou vodou jako karibský ráj...
detektivky
Ukázky

Bretaňský příboj

209 Kč
167 Kč
Nalezený - 20%
(1x)
Návrat ztraceného syna přinese zdrcené rodině úlevu, avšak noční můra tím zdaleka nekončí.
detektivky
Ukázky

Nalezený

239 Kč
191 Kč
Slzy galerky
To, že písecký autor, emeritní kriminalista Ladislav Beran dokáže najít v dobovém tisku 30. let a v četnických archivech zajímavé případy, o tom už své čtenáře mnohokrát přesvědčil. A jistě je nezklame ani ve své nové knize.
detektivky
Ukázky

Slzy galerky

169 Kč
Sněžný měsíc - 20%
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
detektivky
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
223 Kč
Ještě že nejsem kat
(4x)
Dobrodružný detektivní příběh, který se odehrává v renesanční Praze. Román vznikl na podkladě autorovy stejnojmenné divadelní hry. Nabízí plno zvratů, napětí, ale i zábavných situací a nečekané rozuzlení.
detektivky
Ukázky

Ještě že nejsem kat

199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 288 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>