Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
detektivky

Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

detektivky
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Šifra - 20%
(1x)
V šestnácti letech se Nině Guerrerové podařilo uniknout ze smrtící pasti sériového vraha.
detektivky
Ukázky

Šifra

339 Kč
271 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
detektivky
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

detektivky
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Vražda v ledu - 20%
(1x)
Jedné mrazivé zimní noci je patoložka Julia Schwarzová zavolána k mrtvému tělu. Na efektně nasvícené ploše na náměstí však vidí jen krásnou ledovou sochu. Při pohledu zblízka si s hrůzou uvědomí, že uvnitř je mladá žena.
detektivky
Ukázky

Vražda v ledu

297 Kč
238 Kč
Činy mrtvých

28. únor 1986 Jednoho chladného zimního večera je v centru Stockholmu zastřelen švédský ministerský předseda Olof Palme.

detektivky
Ukázky

Činy mrtvých

239 Kč
Pojď trochu blíž - 20%

Brzy přijdou. Přicházejí každou noc. Temný psychologický thriller od bestsellerové autorky.  Z nebe padá sníh a jistá mladá žena se naposledy nadechuje. O pětadvacet kilometrů dál sedí dvě ženy v tíživém tichu zešeřelé kuchyně. Jiná žena nasedá do letadla, aby unikla muži, který ji jí chce vzít život.

detektivky
Ukázky

Pojď trochu blíž

249 Kč
199 Kč
Závan smrti - 20%
Pediatr Kent Abner obdrží jednoho dne nezvyklý dárek – zlaté vejce. Poté, co ho plný očekávání otevře, uvolní se do vzduchu prudký jed, který ho okamžitě zabije.
detektivky
Ukázky

Závan smrti

229 Kč
183 Kč
Kacířův učeň - 20%
(1x)
Další pokračování cyklu detektivních příběhů bratra Cadfaela.
detektivky
Ukázky

Kacířův učeň

249 Kč
199 Kč
Klasztor, Návrat - 20%
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
detektivky
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 310 položek
<< < 1 2 3 4 .. 31 > >>