Nejprodávanější knihy - říjen 2021
detektivky

Doteky zabitých
Nový případ charismatického majora Holiny, kterého čtenáři znají z TV série Vraždy v kruhu.
detektivky

Doteky zabitých

269 Kč
Hřích náš každodenní - 11%
Na oddělení vražd panuje tradičně dobrá nálada, protože do ranního nástupu zbývá ještě osm minut a Chosé všechny baví popisem vášnivých chvilek, které v noci strávil se svým nejnovějším objevem.
detektivky

Hřích náš každodenní

314 Kč
279 Kč
Jasný cíl - 11%
Když se Jack Morgan staví v pařížské pobočce, netuší, že místo památek, které chtěl v městě umění navštívit, dostane nový případ. Zmizela totiž vnučka významného klienta.
detektivky

Jasný cíl

296 Kč
263 Kč
Klub Tygrů – Maják na útesech duchů - 11%
Během dobrodružného nocování v domku na pobřeží zpozoruje Patrik v hlubinách pod útesem přízračné světlo.
detektivky

Klub Tygrů – Maják na útesech duchů

179 Kč
159 Kč
Krvavé skládanky - 11%
(2x)
Na londýnské periferii jsou nalezeny části lidských těl svědčící o brutálních vraždách. Jejich vyšetřením je pověřena policejní inspektorka Anjelica Henleyová.
detektivky

Krvavé skládanky

359 Kč
319 Kč
Pierot, Na krev - 11%
(7x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
detektivky

Pierot, Na krev

268 Kč
238 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 11%
Historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
detektivky

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
279 Kč
Přísaha - 11%
Všechno nasvědčovalo tomu, že mrtvý mladík, kterého nalezl v lese náhodný houbař, zemřel shodou nešťastných náhod. Vyšetřující tým v čele s kapitánem Petrem Beránkem je o tom plně přesvědčen.
detektivky

Přísaha

269 Kč
239 Kč
Sára - 11%
Detektivové Richard Krauz a Jozef Fischer vyšetřují vraždu vlivného ředitele konzorcia bank. Našli ho v jeho pracovně s prostřelenou hlavou. Není jasné, jak vrah překonal důmyslný zabezpečovací systém a jak je možné, že na místě činu nezanechal stopy
detektivky

Sára

314 Kč
279 Kč
Smrt ve Vratislavi - 11%
Vyslanec českého krále jedná ve Slezsku, ale zmizí a nikdo netuší, co se mohlo stát. Protože jde o ožehavou diplomatickou misi, je třeba postupovat taktně...
detektivky

Smrt ve Vratislavi

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 230 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 23 > >>