Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2021
sci-fi a fantasy

Smrtící vzdělání - 11%
(3x)
Škola magie jako žádná jiná. Do téhle čarodějné střední byste chodit nechtěli: místo profesorů zde vyučuje drsnými metodami sama škola a na každém kroku číhá zlý tvor, takže jediná vteřina nepozornosti vás může stát život.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Smrtící vzdělání

359 Kč
319 Kč
Underground: Revoluce - 11%
(1x)
Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta.
sci-fi a fantasy

Underground: Revoluce

314 Kč
279 Kč
Země v troskách - 11%
(1x)
Svět je v troskách. Když se hroutil, postavili lidé svou spásu – města na obrovských pilířích, chráněná před vším zmarem tam dole. Ale to bylo dávno a nyní nastal čas vrátit se na zem. Jenže povrch je jiný než bezpečné výšiny měst v oblacích.
sci-fi a fantasy

Země v troskách

341 Kč
303 Kč
Konec civilizace - 9%
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi a fantasy

Konec civilizace

314 Kč
287 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná - 11%
Pátá a závěrečná část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi a fantasy

Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná

313 Kč
278 Kč
Hra o trůny - 11%
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
710 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3. - 11%
(1x)
Ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3.

313 Kč
278 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2. - 11%
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
278 Kč
Húrinovy děti - 6%
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
sci-fi a fantasy

Húrinovy děti

310 Kč
291 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
sci-fi a fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 477 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 48 > >>