Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
humor

Zapomenutý ostrov někde v Pacifiku - 20%
Otec a dospělý syn se spolu vydávají na neplánovanou rybářskou expedici.
humor
Ukázky

Zapomenutý ostrov někde v Pacifiku

212 Kč
170 Kč
Zůstane to v rodině - 20%

Dokonalost je vadná, originalita dědičná. Od autora hitu Dělám si to sám. Martin je nejdražší člen rodiny. Nikoli nejoblíbenější, prostě hodně stojí. Není divu, že mu z finančního polštáře zbyl jen povlak. Měl zrovna nečekané výdaje, ostatně jako každý měsíc. Už několik let.

humor
Ukázky

Zůstane to v rodině

209 Kč
167 Kč
Ať žijí padesátnice - 20%
(1x)
Když se přes člověka převalí páté kulatiny, spousta věcí je najednou jinak. Kalhoty bývají těsnější, diety přestávají fungovat, protože kdo by si ty dortíky ke kafi pořád odpíral.
humor
Ukázky

Ať žijí padesátnice

140 Kč
112 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 20%
(1x)
Báječné příhody doktora Proktora pobaví celou rodinu.
humor
Ukázky

Doktor Proktor a prdicí prášek

209 Kč
167 Kč
Z mého severoitalského deníku - 20%
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“
humor
Ukázky

Z mého severoitalského deníku

199 Kč
159 Kč
Biomanželka - 20%
(3x)
Nové vydání románu Michala Viewegha, který patří k jeho nejúspěšnějším knihám posledních let. Sarkastický příběh vyprávěný pohledem přemoudřelé duly, žijící v domácnosti nebohého spisovatele. „Od začátku jsem přesvědčena, že Mojmírovo manželství s Hedvikou je moderní soft verzí pradávného příběhu.
humor
Ukázky

Biomanželka

199 Kč
159 Kč
Hoď se do pogody - 20%
(2x)
Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláznů a toto není ani tak kniha, jako dokořán otevřené okno do našeho obýváku.
humor
Ukázky

Hoď se do pogody

254 Kč
203 Kč
Továrna na debilno - 20%
(1x)
Skandálně nekorektní politická satira od autora Deníčků moderního fotra a mistra koláží TMBK. Představte si, že Miloš Zeman zemřel. Co by se asi stalo? Plakal by Jiří Ovčáček tisíc dní a nocí a poté se znovu provdal? Jmenoval by se Andrej Babiš císařem?
humor
Ukázky

Továrna na debilno

239 Kč
191 Kč
Deníček moderního fotra 3 - 20%
Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil. Čeňkovi už jsou tři, plínky zkušeně zaměnil za nočník.
humor
Ukázky

Deníček moderního fotra 3

179 Kč
143 Kč
Muž jménem Ove - 20%
(38x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. Je to kniha, jež dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>