Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
světová

Číslo na tvém předloktí je modré jako tvé oči - 20%
(1x)
„Radši na to děcko zapomeňte, beztak nepřežije…“ S touto větou byla matka Evy Umlaufové konfrontována na začátku roku 1945 po příjezdu do Osvětimi.
světová
Ukázky

Číslo na tvém předloktí je modré jako tvé oči

129 Kč
103 Kč
Pomluva - 20%
(1x)
Jsme na začátku čtyřicátých let minulého století na italském jihu v Apulii. Kraji stejně tak krásném, jako chudém. Obyčejní venkované svádějí marný boj s bohatou šlechtou, která je vykořisťuje.
světová
Ukázky

Pomluva

248 Kč
198 Kč
Zakázané štěstí - 20%
Realitní agentka Tara se chopí příležitosti začít novou kariéru, když zcela nečekaně zdědí podíl ve společnosti svého bývalého manžela. Ovšem zastávat místo, které jí právoplatně patří, znamená pracovat po boku Granta Singletona.
světová
Ukázky

Zakázané štěstí

69 Kč
55 Kč
Dobrodružství na lodi - 20%
Matilda nekapitulovala před nelehkým osudem a rozhodla se žít sama na své lodi a živit se dopravou lehčích nákladů po kanálu.
světová
Ukázky

Dobrodružství na lodi

109 Kč
87 Kč
Někdy prostě prší - 20%
(2x)
Nové vydání výrazného debutu Michela Fabera. Stačilo mu psát si dvacet let do šuplíku, učit se řemeslo a nakonec se nechat svou ženou přesvědčit, že už by nemusel psát jen pro sebe.
světová
Ukázky

Někdy prostě prší

239 Kč
191 Kč
Skleněné domy - 20%
(2x)
Když se na halloweenském večírku ve Three Pines ukáže záhadná postava v černé masce a černém hábitu, v Armandu Gamachovi a ostatních obyvatelích vesnice nejprve vzbudí jen zvědavost. Jenže dalšího rána se stejná postava objeví znovu, tentokrát na návsi.
světová
Ukázky

Skleněné domy

299 Kč
239 Kč
Výhled přes střechy
(2x)
Píše se rok 1941 a nacisté právě obsazují Amsterodam, milované město profesora Josefa Helda. Tichý učitel matematiky se nikdy nepřenesl přes ztrátu své milované ženy – a ani v nejmenším neplánuje do svého bezpečného světa vpustit někoho nového.
světová
Ukázky

Výhled přes střechy

249 Kč
Dcera železného draka - 20%

Nejtemnější fantasy a drsný kyberpunk. Příběh o dospívání, jaký jste ještě nikdy nečetli, se odehrává na pozadí pochmurného nihilistického světa plného neřešitelných problémů a třídních střetů.

světová
Ukázky

Dcera železného draka

298 Kč
238 Kč
Knihkupectví u jezera - 20%
(2x)

Uprostřed skotské Vysočiny, na farmě u vesničky Kirrinfi ef, žije Nina. Vlastní pojízdné knihkupectví, ale teď nutně potřebuje někoho, kdo by za ni práci na čas převzal...

světová
Ukázky

Knihkupectví u jezera

298 Kč
238 Kč
Šifra - 20%
(1x)
V šestnácti letech se Nině Guerrerové podařilo uniknout ze smrtící pasti sériového vraha.
světová
Ukázky

Šifra

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>