Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
světová

Esterčini otcové
(1x)
Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange. Život jí připadá naprosto idylický – až do chvíle, kdy po válce zjistí, že jejím skutečným otcem je muž jménem Josef Goldenberg.
světová
Ukázky

Esterčini otcové

279 Kč
Katova dcera a prokletí moru
(1x)
Léto roku 1679. Ve Vídni zuří mor a šíří se už i do Bavorska. Za schongauským katem Jakobem Kuislem se z posledních sil dovlekl smrtelně nemocný muž. Těsně před svým skonem pronesl záhadné proroctví: Kuisl je prý jediný, kdo může zachránit Kaufbeuren.
světová
Ukázky

Katova dcera a prokletí moru

349 Kč
Na druhý pokus
(3x)
Když jsem Tristana Milese potkala poprvé, pokoušel se převzít firmu, kterou jsem zdědila po zesnulém manželovi.
světová
Ukázky

Na druhý pokus

382 Kč
Neústupný lord Flint
(1x)
Lord Peter Flint se jako vyzvědač potýkal už s celou řadou úkolů, jenže nikdy nedostal na starost dopravit vězně obviněného z velezrady z Francie do Londýna – natož aby tím vězněm byla šlechtična.
světová
Ukázky

Neústupný lord Flint

109 Kč
Pojď trochu blíž

Brzy přijdou. Přicházejí každou noc. Temný psychologický thriller od bestsellerové autorky.  Z nebe padá sníh a jistá mladá žena se naposledy nadechuje. O pětadvacet kilometrů dál sedí dvě ženy v tíživém tichu zešeřelé kuchyně. Jiná žena nasedá do letadla, aby unikla muži, který ji jí chce vzít život.

světová
Ukázky

Pojď trochu blíž

249 Kč
Vánoční lásky
(2x)
PĚT VÁNOČNÍCH ROMANTICKÝCH PŘÍBĚHŮ OD ÚSPĚŠNÝCH AUTOREK PENELOPE WARD A VI KEELAND. K Vánocům patří ta nejtajnější přání, která se většinou ani neodvážíme vyslovit nahlas s obavou, že se nikdy nesplní a přijdeme tak o veškeré naděje.
světová
Ukázky

Vánoční lásky

229 Kč
Závan smrti
Pediatr Kent Abner obdrží jednoho dne nezvyklý dárek – zlaté vejce. Poté, co ho plný očekávání otevře, uvolní se do vzduchu prudký jed, který ho okamžitě zabije.
světová
Ukázky

Závan smrti

229 Kč
Hotýlek na Islandu
(12x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
světová
Ukázky

Hotýlek na Islandu

339 Kč
Normální lidi
(8x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
světová
Ukázky

Normální lidi

198 Kč
Dcera zimy
(2x)

Věčný život jako prokletí. Moderní fantasy, ve které ožívají slovanští bohové i bestie. Moranu a její sestru Vesnu černá magie navždy uvěznila ve světě živých. Před Moraninou krutostí se smrtelníci třesou, ale ona jen touží zachránit laskavou Vesnu, uvrženou do nekončícího koloběhu znovuzrození.

světová
Ukázky

Dcera zimy

209 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>