Nejprodávanější hudba - říjen 2021

Michalbum
Michal Horák a jeho Michalbum zaručeně rozesměje a pobaví!

Zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista, který kromě muziky stíhá také studium Pedagogické fakulty UK, platí za jednoho z nejvýraznějších představitelů písničkářské generace.

Michalbum

374 Kč
Mohlo by to bejt nebe ...
(1x)

Dlouho očekávané nové album naší rockové legendy.

Dvanáct původních písniček a jedna speciální cover verze. Michal Prokop ve špičkové autorské i pěvecké formě. Odkazy přátel, návraty k podstatě i překvapivé spolupráce.

Mohlo by to bejt nebe ...

374 Kč
Mohlo by tu být i líp
Jedno z nejúspěšnějších alb legendární autorské dvojice vychazí symbolicky v roce 20. výročí vydání i ve vinylovém formátu.P.Hapka, Jana Kirschner, Lucie Bílá, Magdalena Kožená, Jan Spálený,Hana Hegerová a další na unikátním albu.

Mohlo by tu být i líp

467 Kč
Nebudu bydlet v Québecu
(1x)
Album Jiřího Dědečka Nebudu bydlet v Québecu přináší – po jedenácti letech od vydání CD natočeného se skupinou Úterý – nový autorův repertoár. Tradičně syrové a přímočaré písně jako Potkan, Sněmovní, Udavači.---

Nebudu bydlet v Québecu

270 Kč
Nokturna-Komplet
Albem Nokturna-Komplet se kanadský klavírista Jan Lisiecki navrací k hudbě Frédérica Chopina. Jde o interpretaci nejkrásnějších a nejoblíbenějších skladeb Frédérica Chopina, které kdy byly pro sólový klavír napsány.

Nokturna-Komplet

476 Kč
Pátek
Bezmála už deset let baví rodiče a hlavně jejich potomky na podiích, ale i doma nebo v autě Cédéčka kapely Bombarďák. Po Čtvrtku musí automaticky přijít Pátek, ale ne každý pátek třináctého musí Černý, jako je obal nového CD.

Pátek

269 Kč
Tak jsme vandrovali...
Jubilejní komplet písní k pětasedmdesátinám Pavla Lohonky.

Tak jsme vandrovali...

316 Kč
Tattoo You (2021 Remaster)
Album Tattoo You oslavilo v roce 2021 čtyřicetileté výročí vydáním zbrusu nové předělané edice multiplatinového alba Topping Chart.

Tattoo You (2021 Remaster)

800 Kč
That's Life
That's Life je sedmdesáté první sólové studiové album Willieho Nelsona.

That's Life

467 Kč
Zakázaní zpěváci druhé kultury
Zakázaní zpěváci druhé kultury mají nálepku alba, o kterém se dlouho moc nevědělo. Zásluhou Jiřího Pallase se na něm setkali interpreti tří hudebních sfér, kteří se jinak v životě většinou míjeli.

Zakázaní zpěváci druhé kultury

270 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 102 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>