Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
medicína

Základy histologie - 20%
Základy histologie vznikly jako upravený a doplněný překlad autorovy starší anglické předlohy Outlines of Histology, opakovaně vydávané pro potřeby zahraničních studentů.
medicína
Ukázky

Základy histologie

110 Kč
88 Kč
Generalizovaná úzkostná porucha v klinické praxi - 20%
Kniha je věnována jedné z nejčastějších chronických poruch neurotického spektra, která podstatně zhoršuje kvalitu života pacienta i jeho blízkých a způsobuje jim výrazné utrpení.
medicína
Ukázky

Generalizovaná úzkostná porucha v klinické praxi

339 Kč
271 Kč
Informovaný souhlas - 20%
Informovaný souhlas pacienta je v současné době nezbytnou součástí jakéhokoliv poskytování zdravotních služeb. Je to úkon, který má velmi široký kontext, a to nejen právní, tak jak je v současné době převážně vnímán.
medicína
Ukázky

Informovaný souhlas

250 Kč
200 Kč
Laboratorní diagnostika - 20%
Třetí, rozšířené a aktualizované vydání obsahuje nové kapitoly - laboratorní diagnostika v ortopedii, neurochirurgii a tranfuzním lékařství.
medicína
Ukázky

Laboratorní diagnostika

1 100 Kč
880 Kč
Lexicon medicum - 20%
Neocenitelnou příručkou, která vychází opět po jedenácti letech, je společné dílo filologa prof. PhDr. Jana Kábrta, CSc., a lékaře doc. MUDr. Jana Kábrta, CSc., nazvané Lexicon medicum.
medicína
Ukázky

Lexicon medicum

660 Kč
528 Kč
Protetika III - 20%
Komplexní učebnice v oboru, která na našem trhu chybí několik desítek let. Překlad již 4. vydání úspěšné knihy, kterou v německém originále vydalo nakladatelství QUINTESSENZ. Kniha ve třech dílech je určena jak studentům medicíny a lékařům stomatolog
medicína
Ukázky

Protetika III

849 Kč
679 Kč
Psycholog ve zdravotnictví - 20%
Učební text Psycholog ve zdravotnictví je určen posluchačům stejnojmenného kurzu, akreditovaného Ministerstvem zdravotnictví ČR.
medicína
Ukázky

Psycholog ve zdravotnictví

120 Kč
96 Kč
Psychologie sériových vrahů - 20%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
medicína
Ukázky

Psychologie sériových vrahů

594 Kč
475 Kč
Somatopatologie - 20%
Autoři vycházejí ze soudobých odborných poznatků medicíny a předkládají je přijatelnou formou v podobě stručného kompendia tohoto rozsáhlého oboru.
medicína
Ukázky

Somatopatologie

280 Kč
224 Kč
Vývojová psychologie - 20%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína
Ukázky

Vývojová psychologie

390 Kč
312 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 117 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>