Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
děti a mládež

Kočičí válečníci: Nové proroctví (3) - Rozbřesk - 20%
Domov všech čtyř kočičích klanů čelí zničujícímu nebezpečí. Nejen že les postupně propadá zkáze, ale také se začínají ztrácet kočky. Výprava několika vyvolených, která se vrací zpět bez Pírky, přináší mrazivou zprávu: klany musejí z lesa odejít, jinak nikdo z nich nepřežije.
děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (3) - Rozbřesk

189 Kč
151 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd - 20%

Než nastane mír, zachvátí kočičí společenství nelítostné boje. Čtvrtý díl druhé série.  Po zničení lesa a cestě plné útrap kočičí hrdinové konečně nalezli nový domov. Začínají ale problémy s vytyčením nových území klanů a také s hledáním náhrady za Měsíční kámen – místa, kde se kočky mohou spojit s Hvězdným klanem.

děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd

199 Kč
159 Kč
Lexikon kouzel pro děti i dospělé - 20%
(4x)
Chcete přimět sopku chrlit lávu a balonek, aby se nafoukl sám? A podaří se vám pomocí zaříkadel rozhoupat Mléčnou dráhu nebo proměnit vodu v led v létě a bez mrazáku? Přesvědčte se sami. Kniha obsahuje známé i méně známé zábavné fyzikální pokusy doplněné o 25 vtipných zaříkadel.
děti a mládež
Ukázky

Lexikon kouzel pro děti i dospělé

189 Kč
151 Kč
Malvínčiny Vánoce - 20%

Lištička Malvínka prožívá svou první zimu. Všude je tolik nepoznaného! Když se jednoho dne zatoulá k domku na kraji lesa, nestačí se divit. Jaké zvláštní věci ti lidé dělají? Co to pečou za voňavé koláčky? Komu píšou dopisy? Proč posílají ozdobné pohlednice?

děti a mládež
Ukázky

Malvínčiny Vánoce

179 Kč
143 Kč
Matematika od šestky do devítky - Cvičebnice pro 6. třídu ZŠ - 20%
Ovládáš bravurně učivo matematiky pro 6. třídu? Počítáš jako blesk a žádná neznámá tě nezastaví? Pokud ne a chceš si svoje mezery doplnit, je pro tebe určena právě tato cvičebnice.
děti a mládež
Ukázky

Matematika od šestky do devítky - Cvičebnice pro 6. třídu ZŠ

99 Kč
79 Kč
Mechanický princ - 20%
V magickém viktoriánském Londýně našla Tessa útočiště u Lovců stínů jen nakrátko. S pomocí přitažlivého samotáře Willa a oddaného Jema totiž zjišťuje, že Magistrova válka proti nim je velmi osobní.
děti a mládež
Ukázky

Mechanický princ

249 Kč
199 Kč
Neskutečně trapný život Lottie Brooksové - 20%

Buď sama sebou, i když to není vždycky terno! Zábavný deník ze života jedné trhlé holky. Lottie Brooksové je jedenáct a tři čtvrtě a její život už oficiálně nestojí za nic. Na druhý stupeň nastupuje bez kamarádů, úžasných vlnitých vlasů a s hrudníkem příliš plochým na to, aby vůbec nosila podprsenku.

děti a mládež
Ukázky

Neskutečně trapný život Lottie Brooksové

209 Kč
167 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval - 20%

Najdou děti pro chlupatého mývala nový domov? Příběh z české přírody, který se skutečně stal. Eliška a Pája tráví týden u babičky a dědečka. Pája chce spát sám v pokojíku na půdě, ale v noci ho tam straší podivné zvuky. Aby těch záhad nebylo málo, z kurníku se začnou ztrácet vajíčka a ze psí misky granule.

děti a mládež
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval

149 Kč
119 Kč
O nevyřáděném dědečkovi - 20%
Byl jednou jeden docela obyčejný dědeček, který si poklidně žil ve své chaloupce, pil turka s rumem, čural na hnůj a nic mu nescházelo. Až do chvíle, kdy ho hodná snacha přestěhovala, prý pro jeho dobro, z venkova k nim do městského paneláku.
děti a mládež
Ukázky

O nevyřáděném dědečkovi

209 Kč
167 Kč
Pohoršovna - 20%
(1x)
Tak jako zlobivé děti chodí do polepšovny, existuje i pohoršovna pro malá strašidýlka, která mají příliš měkké srdce a nechtějí nikoho strašit.
děti a mládež
Ukázky

Pohoršovna

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 146 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 15 > >>