Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
děti a mládež

Robinson Crusoe - 20%
Světoznámý dobrodružný román o osudech trosečníka Robinsona vystaveného životní zkoušce v těžkých podmínkách na opuštěném ostrově, kde začíná jeho zápas o přežití...
děti a mládež
Ukázky

Robinson Crusoe

149 Kč
119 Kč
Rozplétání - 20%
Čerstvě dospělá Rozárka žije ve světě, kde se věci dějí doslova. Tak třeba její kamarád Matěj občas ztrácí hlavu a musí šátrat a šátrat, aby ji našel. Babička má všechno popletené, včetně záchodového prkénka, na které použila károvaný vzor.
děti a mládež
Ukázky

Rozplétání

229 Kč
183 Kč
Se špetkou skořice - 20%
(1x)
Oceňovaný young adult román bestsellerové autorky konečně v češtině. Středoškolačka Emoni se stará o malou dcerku, a i když jí se vším pomáhá milovaná Buela, musí činit nejedno těžké rozhodnutí.
děti a mládež
Ukázky

Se špetkou skořice

209 Kč
167 Kč
Sesterstvo a největší kouzlo kočky Fabioly - 20%

Čtvrté napínavé dobrodružství Sesterstva kouzelné kočky Fabioly Sesterstvo vstoupilo do nového školního roku a hned od začátku je toho trochu moc: hora učení, zvláštní nový kluk ve třídě, paní Marie v nemocnici… a jedna velká záhada, která holky tentokrát přivede do skutečného nebezpečí.

děti a mládež
Ukázky

Sesterstvo a největší kouzlo kočky Fabioly

199 Kč
159 Kč
Sopka - 20%
Etien a Jeff se náhodou dozvědí o únosu královy dcery Violet. Vysvobození princezny by pro ně znamenalo šanci na lepší život, a tak se vydávají na záchrannou výpravu. Jejich šance na úspěch rozhodně nejsou malé. Jeff má totiž magickou schopnost, která mu umožňuje přenášet se do cizích těl.
děti a mládež
Ukázky

Sopka

249 Kč
199 Kč
Spící město - 20%
Co kdybyste jednoho rána zjistili, že vaši rodiče nejsou k probuzení? Přesně tak začíná napínavý příběh Spícího města.
děti a mládež
Ukázky

Spící město

239 Kč
191 Kč
Světla nad močálem - 20%
(2x)
Lena ukončila svůj život v močálu naprosto dobrovolně. Důvodů, proč už nechtěla zůstat mezi lidmi, měla víc než dost. Teď je z ní navka, budoucí bludička. Aby se jí stala, musí získat všechny potřebné dovednosti, a především vykonat klíčové – nalákat do močálu lidskou duši.
děti a mládež
Ukázky

Světla nad močálem

209 Kč
167 Kč
V prázdnotě - 20%
(1x)
Probudil se ve spánkové komoře na obrovské vesmírné lodi. Nepamatuje si kdo je, kde je, ani jak se sem dostal. Plavidlo je plné zmrazených mrtvých lidí a on jediný je naživu. Při postupném vybavování si své identity se setkává s nejednou překážkou.
děti a mládež
Ukázky

V prázdnotě

249 Kč
199 Kč
Víla Jasmínka a skřítek Vendelín - 20%
Když víla Jasmínka přistane na padáčku z odkvetlé pampelišky u Železné studánky, netuší, že tam na ni čeká velké dobrodružství. Zvědavost jí nedá, a tak začne prozkoumávat místa, která dosud nepoznala – jeskyně, mýtiny, louky a především les. Tam potká moudré a laskavé lesní skřítky, kteří znají odpovědi na její zvídavé otázky.
děti a mládež
Ukázky

Víla Jasmínka a skřítek Vendelín

199 Kč
159 Kč
Víš, že jsem hrozná - 20%

Překročí zlobivá holka Mia svůj stín?  O Mie všichni říkají, že je problémová teenagerka - kašle na školu, přehání to s večírky a s kluky zachází až příliš daleko. Nakonec nad ní její rodiče zlomí hůl a odešlou ji do internátní školy pro problematické dívky kdesi uprostřed lesů.

děti a mládež
Ukázky

Víš, že jsem hrozná

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 146 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 15 > >>