Nejprodávanější tituly - říjen 2021
světová

Obrněni pohrdáním
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
světová

Obrněni pohrdáním

332 Kč
Skleněné domy
Když se na halloweenském večírku ve Three Pines ukáže záhadná postava v černé masce a černém hábitu, v Armandu Gamachovi a ostatních obyvatelích vesnice nejprve vzbudí jen zvědavost.
světová

Skleněné domy

386 Kč
Vánoční zázrak lady Osbaldestoneové
(2x)
Uznávaná autorka historických romancí Stephanie Laurens přináší další milý romantický příběh z dávných Vánoc na britském venkově. Ve vzájemném souznění a respektu zde žije ovdovělá Therese Osbaldestoneová a obyvatelé vesničky Little Moseley.
světová

Vánoční zázrak lady Osbaldestoneové

269 Kč
Život na míru
(3x)
Připadá vám, že nutně potřebujete nové tričko? Než si ho pořídíte, přečtěte si knihu Marka Rabije. Přesčasy, dětská práce, dlouhé směny, továrny v rozpadajících se barácích: cena evropské módy.
světová

Život na míru

377 Kč
Děti Duny
Třetí díl monumentání ságy. Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
světová
Ukázky

Děti Duny

449 Kč
Upálené
(3x)
Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář.
světová

Upálené

89 Kč
Vražda v ledu
(1x)
Jedné mrazivé zimní noci je patoložka Julia Schwarzová zavolána k mrtvému tělu. Na efektně nasvícené ploše na náměstí však vidí jen krásnou ledovou sochu. Při pohledu zblízka si s hrůzou uvědomí, že uvnitř je mladá žena.
světová

Vražda v ledu

314 Kč
Normální lidi
(9x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
světová
Ukázky

Normální lidi

268 Kč
Havel: Pomsta bezmocných
(1x)
Zcela nový pohled na život a tvorbu Václava Havla od uznávaného polského bohemisty. Dramatik s talentem od Boha, brilantní politik, věrný kamarád a charismatický muž s velkými ambicemi.
světová

Havel: Pomsta bezmocných

404 Kč
Mimochodem
(4x)
Slavný režisér ve svých pamětech nic neskrývá a jeho pohled na vlastní bouřlivé životní osudy nepostrádá humor. Popisuje dětství v Brooklynu, vypráví, jak se těžce protloukal jako komik, provede nás celou svou dlouhou režisérskou kariérou.
světová
Ukázky

Mimochodem

403 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>