Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2021
ekonomie

Profesní poradenství
Publikace zdůrazňuje, aby klienti upřesňovali cíle osobního a odborného rozvoje, včetně aktivního přístupu k budování jejich profesní kariéry.
ekonomie

Profesní poradenství

89 Kč
Public relations - 11%
(1x)
Na českém trhu dosud chyběla podobně komplexní a moderně pojatá publikace z oboru public relations, zaměřená na domácí podmínky a obsahující případové studie. Jejím cílem je stát se základním kánonem oboru.
ekonomie

Public relations

314 Kč
279 Kč
Procesní řízení pro manažery - 11%
(1x)
Kniha je manažerskou příručkou pro všechny, kdo chtějí prostřednictvím procesního řízení co nejrychleji dosahovat konkrétních a udržitelných výsledků.
ekonomie

Procesní řízení pro manažery

224 Kč
199 Kč
Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - 11%
V prakticky zaměřené publikaci se seznámíte se současnými pravidly obchodního a diplomatického protokolu a společenské etikety.
ekonomie

Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol

314 Kč
279 Kč
Kapitoly o finanční gramotnosti - 11%
Témata probíraná v jednotlivých kapitolách knihy podrobně a zároveň jednoduše vysvětlují např. jak si vybrat banku, co je to leasing, jaké údaje nalezneme ve výpise z bankovního konta, jak si propočteme, zda naše příjmy postačí na splácení hypotéky,...
ekonomie

Kapitoly o finanční gramotnosti

80 Kč
71 Kč
Nahá pravda - 6%
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
ekonomie
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
239 Kč
Restart - 6%
(1x)
Průvodce podnikatelským minimalismem. Provokativní a mimořádně poučná příručka od zakladatelů obdivované americké firmy 37signals.
ekonomie

Restart

297 Kč
279 Kč
Maturitní otázky - účetnictví
Publikace určená maturantům a zájemcům o studium účetnictví.
ekonomie

Maturitní otázky - účetnictví

44 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 68 položek
<< < 1 .. 5 6 7