Nejprodávanější knihy - říjen 2021
politologie a politika

Tyranie: 20 lekcí z 20. století - 11%
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
politologie a politika
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
199 Kč
Vraťme politice smysl! - 11%
Rozhovory s Petrem Fialou připravil renomovaný historik profesor Jiří Hanuš na základě dialogů uveřejňovaných v průběhu minulých měsíců na stránkách portálu Pravý břeh.
politologie a politika

Vraťme politice smysl!

122 Kč
108 Kč
V pasti eura - 11%
Euro je jako časovaná bomba, která stále tiká. Mnohé země eurozóny, tvořené skupinou kulturně a hospodářsky velmi rozdílných států, jsou kvůli jeho přijetí dlouhodobě nekonkurenceschopné a trpí masovou nezaměstnaností.
politologie a politika

V pasti eura

178 Kč
158 Kč
Diktátoři černého kontinentu - 11%
(1x)
Tématem knihy, poněkud exotickým pro českého čtenáře, jsou nedemokraticky vládnoucí muži ve dvaadvaceti vybraných afrických státech (např. Jean-Bédel Bokassa, Muammar Kaddáfí, Mengistu Haile Mariam či Robert Mugabe).
politologie a politika
Ukázky

Diktátoři černého kontinentu

225 Kč
200 Kč
Irsko a krize - 11%
Irská republika prošla v poslední dekádě nejen ekonomickou krizí, ale se závažnými turbulencemi se musela vypořádat také irská politická scéna a vztahy mezi Irskem a Evropskou unií.
politologie a politika

Irsko a krize

162 Kč
144 Kč
Občané, demokraté a straníci - 11%
Příběh o záchraně donedávna nejsilnější české pravicové strany. Renomovaný profesor politologie chce dostát tomu, co napsal, a proto vstupuje na podzim 2013 do politiky a stává se předsedou Občanské demokratické strany.
politologie a politika

Občané, demokraté a straníci

268 Kč
238 Kč
Zápas o evropskou nadvládu - 11%
(1x)
Kniha cambridgeského historika Brendana Simmse je široce založenou a erudovanou studií zabývající se vývojem mocenského zápasu o Evropu v celém novověku od pádu Cařihradu do současnosti.
politologie a politika
Ukázky

Zápas o evropskou nadvládu

537 Kč
478 Kč
Dějiny amerického národa - 11%
(1x)
Dějiny amerického národa v Johnsonově podání jsou o to dramatičtější, že se v nich anglický historik pokouší postihnout zápas o charakter a smysl americké kultury.
politologie a politika

Dějiny amerického národa

323 Kč
287 Kč
Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - 11%
V prakticky zaměřené publikaci se seznámíte se současnými pravidly obchodního a diplomatického protokolu a společenské etikety.
politologie a politika

Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol

314 Kč
279 Kč
Nejčistší rasa - 11%
(1x)
Brilantně napsaný text přináší nový pohled na režim v Severní Koreji a odhaluje skutečné příčiny, proč Severokorejci jednají tak, jak jednají.Fundovaná publikace o Severní Koreji od známého amerického autora a odborníka na tuto oblast B.R. Myerse.
politologie a politika

Nejčistší rasa

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 87 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>